hekwerk in Almere

Hekwerk Almere

Wie graag de tuin wil omheinen met een tuinpoort, of wil voorkomen dat de kinderen zomaar de straat oprennen, doet er goed aan te kijken bij het aanbod van een hekwerken specialist. Professionals op het gebied van hekwerk bieden een groot aantal soorten en maten tuinhekken en poorten aan, die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo bestaat er gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en de standaard afrastering.

Voor welke variant hekwerk u het beste kunt kiezen is afhankelijk van vele factoren. Benieuwd naar de prijzen voor hekwerken in en om uw woning in Almere? Vul dan ons offerteformulier in. Wij ondersteunen u met alle plezier bij vele hekwerk klussen.

Landelijk netwerk van experts

Wie ons offerteformulier invult, komt gemakkelijk en snel in contact met meerdere hekwerken specialisten uit Almere. Dit komt doordat wij een landelijk netwerk van hekwerk professionals beheren, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Maakt u gebruik van de diensten van een hekwerk expert uit ons netwerk? Dan wordt u gegarandeerd snel en vakkundig geholpen. Al onze specialisten hebben uitstekende diploma’s. U zult altijd profiteren van de nieuwste technieken en materialen: uw tuinpoort, schuifpoort of gaashekwerk is bij ons dan ook in goede handen. Tot slot garanderen wij ook aantrekkelijke prijzen voor onze hekken en sierpoorten, doordat u de aanbieding van diverse professionals met elkaar kunt vergelijken.

Veilig voelen in huis en bedrijf

Wilt u zich veilig voelen in huis? Dan is het zaak om te zorgen voor het juiste hang- en sluitwerk. Dit geldt niet alleen voor de sloten op uw voor- en achterdeur, maar ook voor het afsluiten van balkondeuren en een eventuele tuinpoort of tuinhek. Maak het inbrekers moeilijk, en laat nooit uw tuinhek ’s nachts openstaan. Voor het beveiligen van een bedrijventerrein adviseren wij het gebruik van een stalen spijlenhekwerk. Een spijlenhekwerk is vrijwel niet kapot te maken, en een hekwerk expert uit Almere zorgt desgewenst voor een elektrische bediening van de schuifpoort in het spijlenhekwerk.

Gratis offertes vergelijken

Soort hekwerk: (*)

Type werken: (*)
NieuwReparatie/onderhoud

Ondergrond: (*)

Intercom: (*)

Navigeer naar:

Soorten hekwerken | Informatie over poorten | Materiaalsoorten | Alles over de prijzen | Plaatsen van hekwerken en poorten

Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding heeft meerdere doelen. Allereerst is het natuurlijk ter bescherming van uw erf. U voorkomt dat uw huisdieren of kinderen zomaar weglopen en verkleint de kans dat er een vreemde zomaar uw erf op komt wandelen. Daarnaast dient de tuinafscheiding ook ter decoratie natuurlijk.

Door te kiezen voor bijvoorbeeld een sierhekwerk kunt u de tuin een bijzondere uitstraling geven. Wanneer u een vakman uit ons netwerk in Almere inschakelt dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan tuinhekken en poorten.

Soorten hekwerk

Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van nieuw hekwerk, dan zult u ongetwijfeld opmerken dat u de keuze heeft uit diverse heksoorten. Alle hekwerken hebben zo hun eigen uitstraling en voor- en nadelen. Uw persoonlijke voorkeur is dus belangrijk als het aankomt op het kiezen van een heksoort. Zo plaatsen de meeste specialisten uit Almere sierhekwerk vaak in de voortuin terwijl een gaashekwerk of spijlenhekwerk voornamelijk achterhuis geplaatst wordt. U heeft de keuze uit onder meer:

  • sierhekwerk, gaashekwerk en dubbelstaafmat hekwerk
  • spijlenhekwerk en balustrade


sierhekwerk in Almere

Sierhekwerk

Sierhekwerk is de hekwerk soort die wij het meeste plaatsen bij particulieren in Almere. Sierhekwerk bestaat meestal uit kleine hekken voor om de tuin of het terras. Een tuinhek kan al bestaan uit een paar houten planken, maar wordt door ons tevens gemaakt van smeedijzeren krulwerk dat een heel andere uitstraling heeft. Bent u benieuwd naar de opties voor sierhekwerk? Wij bieden u met alle plezier enkele voorbeelden aan. Uw sierhekwerk voor een tuinpoort of ander hek is bij ons in goede handen.

gaashekwerk plaatsen

Gaashekwerk

Gaashekwerk is één van de hekwerken die met name door de overheid wordt ingezet. Onder andere voor het afgrenzen van parken en bossen is gaashekwerk uitstekend geschikt. Gaashekwerk kan echter ook gebruikt worden voor het beveiligen van een bedrijventerrein. Het nadeel van gaashekwerk ten opzichte van stalen spijlenhekwerk is dat het gemakkelijk door te knippen is. De beveiliging is dan ook minder groot. Voor een gaashekwerk gelden echter lagere prijzen die de aanschaf aantrekkelijk maken. Een alternatief voor gaashekwerk is dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk

Wij hebben u op deze pagina al geïnformeerd over de mogelijkheden voor gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en diverse soorten poorten. Een ander soort hekwerk dat wij aanbieden is het dubbelstaafmat hekwerk. Een dubbelstaafmat hek is een hek dat bestaat uit twee matten gemaakt van verticale en horizontale spijlen. Om het dubbelstaafmat te verstevigen zal men deze spijlen aan elkaar lassen en daarna de hele mat verzinken. Naast dubbelstaafmat hekwerk bestaat tevens de enkele variant. Deze is zeer goedkoop leverbaar en daarom bij velen populair.

Spijlenhekwerk

Zoals gezegd is een spijlenhekwerk vaak in gebruik als basis voor beveiligende hekken. Een spijlenhekwerk kan echter ook als basis dienen voor een balkonhek. Dit is dan natuurlijk wel een hek met kleinere (stalen of houten) spijlen, die op korterte afstand van elkaar geplaatst zijn. Wilt u weten of een spijlenhekwerk beter bij u past dan sierhekwerk of een andere afrastering? Onze hekwerken professionals uit Almere informeren u met alle plezier over de voor- en nadelen van een spijlenhekwerk of andere variant.

Kwalitatieve hekwerken tegen scherpe tarieven!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot ruim 30% op uw totaalprijs.

Gratis offertes aanvragen

Tuinhekken

Een tuinhek kan van diverse materialen worden gemaakt. Zo bestaan er vele tuinhekken van hout, maar ook staal en kunststof vormen mogelijke opties. De vorm van een tuinhek is afhankelijk van het doel dat u hiermee heeft. Is het hek ter bescherming van uw planten? Of wilt u met het tuinhek voorkomen dat uw kinderen zomaar de straat op rennen. Afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget kan een tuinhek zeer hoog zijn, of plaatsen wij het hek op enkelhoogte.

tuinhek

Balustrade

Een balustrade vormt de omlijning om uw terras of balkon. De belangrijkste functie van een balustrade is veiligheid. Deze moeten stevig bevestigd worden, zodat u hier met gemak tegen aan kan leunen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u van het balkon of dakterras valt. Balustrades zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan materialen. Een houten balustrade is erg geschikt voor een balkon bij een jaren ’30 woning terwijl een glazen of metalen balustrade juist goed past bij moderne woningen in Almere.

Balkonhek

Wist u dat u bij ons hekwerken bedrijf in Almere niet alleen terecht kunt voor de aanschaf van tuinhekken en sierpoorten, maar ook voor menig balkonhek? Een balkonhek is een noodzakelijkheid voor de bescherming van uzelf en uw huisgenoten. Het plaatsen van een balkonhek is relatief lastig, omdat het op de juiste manier bevestigd moet worden. Wij raden daarom, ook voor de veiligheid, aan altijd een erkend hekwerken specialist uit de regio in te schakelen voor het produceren en bevestigen van het balkonhek.

Hekwerk prijzen

De prijzen voor nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of een andere vorm van afrastering, worden door verscheidene factoren bepaald. Zo moet u onder andere rekening houden met de afmetingen van de hekken en de staat van de grond. Ook als u geïnteresseerd bent in extra veiligheidsbeslag zal dit een invloed hebben op de totaalprijs.

Wilt u weten wat de prijs wordt voor het plaatsen van een hekwerk op maat dat volledig naar uw wensen is? Vul dan ons offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij u gratis en vrijblijvend een aantal offertes kunnen toesturen. Zo is gaashekwerk de meest voordelige keuze, dit kost slechts €2,50 tot €25,- per vierkante meter. Sierhekwerk kost ongeveer €30,- tot €90,- per vierkante meter en een balustrade kan oplopen tot ruim €300,-, afhankelijk van het materiaal.

Prijstabel: hekwerken

Type hekwerk Prijzen bij 100x100xcm* Montagekosten*
Gaashekwerk €2,50 tot €25 €10,- tot €20,- per meter
(Dubbel)staafmat hekwerk €15,- tot €80,- €10,- tot €25,- per meter
Sierhekwerk €30,- tot €90,- €10,- tot €20,- per meter
Spijlenhekwerk €35,- tot €65,- €87,50 per uur
Balustrade €60,- tot €300,- €20,- tot €30,- per meter

*Let op dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Wilt u een nieuwe poort of hekwerk laten plaatsen in Almere?

Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende offertes met scherpe prijzen!

Gratis offertes aanvragen


hekwerken materialen

Welke materiaalsoort?

Zoals gezegd is het mogelijk om tuinhekken en andere hekken van vele materialen te maken. Eén van de meest populaire keuzes voor sierhekwerk is smeedijzer. Een smeedijzeren hek is ten eerste zeer stevig, en zal bovendien lange tijd meegaan. Alternatieven voor smeedijzeren sierpoorten zijn stalen of houten hekwerken. Houten hekken vormen met name een goede keuze voor de afrastering van weides. Een stalen hekwerk is meestal de goede oplossing voor bij bedrijfspanden in Almere. Over het algemeen hebben houten hekwerken de laagste prijzen.

Hekwerk van hout

Bij de keuze voor het materiaal onderscheiden we in grote lijnen twee opties: hout en metaal. Hoewel metaal een populaire keuze is, worden er in Almere nog regelmatig hekwerken van hout geplaatst. Hout heeft een bepaalde charme die met metaal nou eenmaal niet na te bootsen is. Bovendien heeft hout als voordeel dat het erg eenvoudig van kleur te veranderen is. Bent u de kleur zat? Dan brengt u zelf gemakkelijk een nieuwe verflaag aan. Het grootste nadeel is echter dat het wel meer onderhoud vereist.

Hekwerk van metaal

Metaal wordt minder beïnvloed door het weer dan hout, wat betekent dat dit veel minder onderhoud vereist. U hoeft het metaal bijvoorbeeld niet perse te schilderen of te onderhouden. Om eventuele problemen met roest te voorkomen zal de specialist het hekwerk coaten en/of verzinken. Dit houdt in dat er een extra beschermlaag op het metalen hekwerk komt te liggen, waardoor roest niet de kans krijgt om te ontwikkelen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom steeds meer klanten uit Almere kiezen voor een basis van metaal.


Poorten

Naast hekken biedt menig hekwerk professional uit Almere tegenwoordig ook poorten aan. Poorten zijn een belangrijk onderdeel van de hekwerken in Almere, omdat u hierdoor naar binnen of naar buiten kunt lopen. Hoewel een balkonhek niet perse een poort nodig heeft, zijn er in de meeste tuinhekken in Almere wel poorten geplaatst. De keuze voor een tuinpoort wordt grotendeels bepaald door de mate van beveiliging die u wenst. U heeft de keuze uit onder andere de volgende modellen:

  • Sierpoorten
  • Schuifpoorent
  • Draaipoorent
  • Looppoorten
  • Elektrische of automatische poorten

Sierpoorten

In Almere verkopen wij niet alleen veel schuifpoorten, ook sierpoorten vinden gretig aftrek. Sierpoorten zijn poorten die niet in eerste instantie een beveiligende werking hebben, maar meer dienen ter decoratie. Onder andere in tuinhekken en schuttingen kunnen wij sierpoorten installeren. Desalniettemin is het ook bij deze poorten van belang dat u zorgt voor een goed slot. Laat een hekwerken expert u advies op maat bieden. De kosten voor een tuinpoort worden door diverse factoren bepaald, waaronder het materiaal en het soort hekwerk.

Schuifpoort

Een schuifpoort is een goede optie voor het afsluiten van grote terreinen, zoals een bedrijventerrein. Eens schuifpoort opent uiteraard door deze opzij te schuiven. Omdat de schuifpoort is verwerkt in het hekwerk, zorgt dit voor een erg sterk resultaat. Daar komt nog bij dat schuifpoorten erg eenvoudig te beveiligen zijn met een standaard hangslot. Wilt u iets meer beveiliging voor uw erfgrond? Kies er dan voor om een schuifpoort met elektrische beveiliging te plaatsen. Alleen medewerkers met een speciaal pasje komen hiermee het terrein in Almere op. De prijzen voor een schuifpoort lopen aardig uit een. Voor een gemiddelde poort van 3 meter breed betaalt u ongeveer €965,- tot €4.500,-

draaipoort Almere

Draaipoort

Wij noemden al dat u bij ons op de goede plek bent voor de aanschaf van poorten in vele soorten en maten. Eén van de varianten die zeer populair is bij de klanten uit Almere, is de draaipoort. Een draaipoort is zowel geschikt voor tuinhekken als voor de afrastering van weiden. Draaipoorten zijn verkrijgbaar in zowel een enkele als dubbele variant. Wilt u met uw auto het terrein op kunnen rijden? Dan is een dubbele draaipoort zeker een goede keuze. Om het uzelf gemakkelijk te maken raden wij u aan om te kiezen voor elektrische bediening. De prijs voor een draaipoort van drie meter ligt gemiddeld tussen de €550,- en €3.300,-.

looppoort montage

Looppoort

De vakmannen uit ons netwerk plaatsen een looppoort vaak bij tuinafscheidingen achter huis. Een looppoort is een smalle doorgang, wat inhoudt dat hier alleen voetgangers en eventueel fietsers doorheen kunnen. Looppoorten zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen en modellen. Zo kunt u kiezen voor zowel hout als metaal, en is het mogelijk om een schuivende of draaiende looppoort te laten plaatsen. Een looppoort is tevens de meest voordelige optie. Gemiddeld kost de aanschaf van een looppoort tussen de €130,- tot €500,-, waarmee dit ook een geschikte keuze is voor klanten met een beperkt budget. Vraag een specialist uit Almere naar meer informatie.

Op zoek naar een tuinhek of –poort op maat?

Wij staan graag voor u klaar! Vraag eenvoudig offertes aan via ons contactformulier.

Gratis offertes aanvragen

Elektrische poort

Zowel sierpoorten als tuinhekken kunt u van een elektrische bediening voorzien. Een elektrische schuif- of draaipoort zal het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren en de beveiliging van uw woning of bedrijfspand optimaliseren. Een elektrische tuinpoort is zowel met behulp van een afstandsbediening als een enkele knop te bedienen. Wilt u uw poorten helemaal automatiseren? Overweeg dan om sensoren bij de draai- of schuifpoort te installeren. Zodra u hieraan voorbijrijdt met het juiste kaartje zal de draaipoort openzwaaien en rijdt u zo bij uw woning naar binnen.

Poort met intercom

Als u op zoek bent naar een poort die u optimale veiligheid biedt, kies dan voor een tuinpoort met intercom. Een intercom is zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven en werkt door middel van een elektrische bediening. De intercom hangt buiten bij het hek en is verbonden met een apparaat in uw huis. Zo heeft u de mogelijkheid te communiceren met de persoon die uw erf op wil rijden. Met één klik op de knop kunt u de poort vervolgens openen waarna de gast uw erf op kan rijden. Het is echter ook erg eenvoudig om ongewenste gasten buiten te houden door de poort gesloten te houden. Een intercom kan geplaatst worden bij zowel draai- als schuifpoorten.

Vergunning nodig?

Wanneer u een hekwerk op uw erf wilt laten plaatsen dan heeft u daar vaak een vergunning voor nodig. In de meeste gemeentes gelden echter voldoende uitzonderingen, waardoor het toch mogelijk is om vergunningsvrij een tuinhek te plaatsen. Hier zitten vaak wel maximale afmetingen aan die per gemeente verschillen. Wilt u zeker weten of u uw nieuwe hekwerken zonder vergunning mag plaatsen? Dan raden wij u aan contact op te nemen met het gemeenteloket van Almere. Wanneer u een expert uit ons netwerk inschakelt dan kunt u er bovendien van op aan dat hij volledig op de hoogte is van de regelgeving en dat hij u kan vertellen of uw nieuwe poort wel of niet vergunningsvrij geplaatst mag worden.

Hekwerken op maat

Wanneer u hekwerken bestelt bij één van de experts uit ons netwerk in Almere, dan worden deze volledig op maat voor u gemaakt. Dit houdt in dat u in samenwerking met de vakmannen een hekwerk kunt ontwerpen dat volledig naar uw smaak is. Als u liever een andere kleur of ander model heeft, dan past de hekwerken specialist dit eenvoudig voor u aan. Zo bent u van begin tot eind betrokken bij het proces en bent u verzekerd van een resultaat dat volledig naar uw smaak is. Dankzij de ervaring van de vakman weet u bovendien zeker dat de hekwerken ook op praktisch gebied goed in elkaar steken. De specialisten zullen tevens uw erf voor u opmeten, zodat u hier zelf maar weinig werk aan heeft.


Hekwerk laten plaatsen

Wanneer u hekwerk op maat aanschaft dan raden wij u altijd aan om te investering in een goede montage. Als u ervoor kiest zelf de hekwerken te plaatsen bestaat er de kans dat dit niet op de juiste wijze gedaan wordt. U betaalt voor een prachtig hekwerk, dan wilt u natuurlijk voorkomen dat deze snel omwaait omdat het niet goed in de grond is bevestigd. De vakmannen uit Almere hebben uw nieuwe hekwerken snel geplaatst. Zij zullen voorbereidende werkzaamheden uitvoeren aan uw grond zodat er geen kans op omwaaien is. Bent u benieuwd wat de montage van uw nieuwe hekwerk gaat kosten? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen, wij sturen u met plezier een aantal offertes op maat.

Proces in beeld:


offerte hekwerk Almere

Besparen? Vergelijk offertes!

Wilt u graag besparen op de kosten voor het plaatsen van nieuwe hekken? Dan raden wij u van harte aan om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Of het nu gaat om een tuinhek, de installatie van een draaipoort of het vervangen van een balkonhek: bij ons bent u aan het juiste adres. Voor welke hekwerken professional uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen u een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke tarieven. Door ons offerteformulier zo compleet mogelijk in te vullen krijgen de vakmannen een duidelijk beeld van uw hulpvraag, waarna zij een offerte op maat voor u opstellen. U vergelijkt tot maximaal 5 offertes op prijs en aanbod, zodat u altijd de laagste prijs zult betalen!

Wij leveren nagenoeg alle merken