hekwerk Arnhem

Hekwerk Arnhem

Voor het omheinen van tuinen, parken, scholen en vele andere zaken heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan hekken en poorten. Bij de hekwerk specialisten uit Arnhem kunt u onder meer kiezen uit een sierhekwerk, gaashekwerk, spijlenhekwerk en dubbelstaafmat hekwerk. Een hekwerk kunt u uitbreiden met een poort. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden voor uw hekwerken en poorten. Bepaal zelf u of u een schuifpoort of elektrische draaipoort nodig heeft. Heeft u vragen over het installeren van een hek bij u thuis? Of wilt u weten welke tuinhekken er mogelijk zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het offerteformulier. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan en ontvang reacties van specialisten uit ons netwerk.

Landelijk netwerk van experts

Wij werken samen met een groot aantal hekwerken specialisten uit het land, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Of het nu gaat om de installatie van tuinhekken, of het vervangen van een balkonhek, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met specialisten in de vervaardiging van spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk en dubbelstaafmat hekwerk. Zij installeren niet alleen nieuwe hekken, maar tevens oude hekwerken vervangen of herstellen. Elk hek, en elke draaipoort of schuifpoort dat u bij ons bestelt kent gegarandeerd een hoge kwaliteit en lange levensduur. Bovendien vereisen onze tuinhekken weinig onderhoud.

Veilig voelen in huis en bedrijf

Voor een goede beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Arnhem is de plaatsing van een tuinhek of een dubbelstaafsmat hek een uitstekende keuze. Naast vele hekken zijn er ook vele poorten mogelijk waarmee u de doorgang door een hekwerk vereenvoudigd. Zowel standaard poorten en sierpoorten zijn een mogelijkheid met handmatige of elektrische bediening. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische bediening met afstandsbediening, en voorzie uw medewerkers van een kaartje waarmee de schuifpoort te openen is. Met behulp van de hekwerken experts uit de regio Arnhem, voelt u zich snel optimaal veilig in uw eigen huis of bedrijf.

Gratis offertes vergelijken

Soort hekwerk: (*)

Type werken: (*)
NieuwReparatie/onderhoud

Ondergrond: (*)

Intercom: (*)

Navigeer naar:

Soorten hekwerken | Informatie over poorten | Materiaalsoorten | Alles over de prijzen | Plaatsen van hekwerken en poorten

Tuinafscheiding

Om te genieten van veel privacy of ter verfraaiing van uw tuin in Arnhem kunt u een tuinafscheiding laten plaatsen. Wij bieden vele mogelijkheden voor een tuinafscheiding op maat. Denk hierbij aan een houten schutting, een scheiding met rabatdelen, een schutting met natuursteen of een natuurlijke scheiding met gaas en klimplanten. Een tuinafscheiding van metaal met een looppoort behoort ook tot de mogelijkheden.

De experts uit ons netwerk in Arnhem kunnen u advies geven over de mogelijkheden voor uw tuin.

Soorten hekwerk

Er bestaan verschillende soorten hekken om uw tuin en huis mee te omheinen, te beveiligen en te verfraaien. Laat bijvoorbeeld hekwerken met gaas of spijlen plaatsen. Maar een metalen sierhekwerk of dubbelstaafmat hekwerk is ook een optie. Voor uw balkon is een balustrade een mogelijkheid. Een balustrade is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor uw eigen veiligheid. Hieronder leest u meer over de soorten hekwerken:

  • Gaashekwerk en sierhekwerk
  • Spijlenhekwerk en dubbelstaafmat hekwerk
  • balustrade


sierhekwerk in Arnhem

Sierhekwerk

De term sierhekwerk staat voor alle hekwerk soorten die niet een functioneel maar een decoratief doel kennen. Sierhekwerk is meestal van smeedijzer gemaakt. Maar ook gaashekwerk of spijlenhekwerk kan als sierhekwerk worden gezien. Wilt u uw tuinhek een sierlijke uitstraling geven? Overweeg dan om te kiezen voor een sierhekwerk als basis. Daarbij is ook de tuinpoort van smeedijzeren sierhekwerk te maken. De tuinhekken van sierhekwerk die de experts uit ons netwerk aanbieden, hebben gegarandeerd een lange levensduur en aantrekkelijke prijzen.

gaashekwerk plaatsen

Gaashekwerk

Bent u op zoek naar een manier om een schoolplein, parkje of een andere weide te omheinen? Overweeg dan om te kiezen voor gaashekwerk. Gaashekwerk is een zeer goedkope hekwerk variant, waardoor het gezien wordt als een soort basis hek. Het gaashekwerk bestaat uit ijzeren draden die van een kunststof omhulsel voorzien zijn. De draden vormen een soort mat die voor het gaashekwerk verbonden worden aan houten palen. Kies voor een spijlenhekwerk in plaats van voor het gaashekwerk voor de beste beveiliging.

Dubbelstaafmat hekwerk

Naast de vele soorten hekken die wij hierboven al genoemd hebben, bestaan er nog diverse andere hekwerken. Eén van de hekwerken waar wij u nog niet over geïnformeerd hebben is het dubbelstaafmat hekwerk. Het dubbelstaafmat hekwerk is een relatief goedkope oplossing voor een hek bij uw woning of bedrijf in Arnhem. Een dubbelstaafmat hek bestaat uit verticale en horizontale spijlen die wij voor een optimale veiligheid lassen en daarna verzinken. Is een dubbelstaafmat hek te duur? Overweeg dan enkel staafmat hekwerk.

Spijlenhekwerk

Naast een gaashekwerk en een sierhekwerk bestaat er tevens een spijlenhekwerk. Het spijlenhekwerk vormt een goede basis voor zowel een tuinhek als een hek rondom uw bedrijventerrein. Spijlenhekwerk bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit spijlen die op regelmatig afstand van elkaar geplaatst zijn. Het is aan u om het spijlenhekwerk te kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen voor het tuinhek of het balkonhek. U heeft bij de experts uit Arnhem de keuze uit hekwerken met spijlen in diverse afstanden van elkaar. Vind via ons netwerk een vakman die u verder kan informeren.

Ga ook voor een kwalitatief hekwerk in Arnhem.

Vraag offertes aan om te vergelijken. Kies de beste specialist!

Gratis offertes aanvragen

Tuinhekken

Wilt u voorkomen dat uw kinderen zomaar de straat oprennen? Een tuinhek is dan de beste oplossing. Hekwerkspecialisten bieden tuinhekken in vele soorten en maten aan. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhek van een spijlenhekwerk, of juist voor sierhekwerk om zo de uitstraling van de tuin te verbeteren. Combineer desgewenst het tuinhek met een tuinpoort voor een eenvoudige toegang. Voor welk hek uit het assortiment u ook kiest, met een specialist bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Ga ook voor een aantrekkelijke prijs en vraag vrijblijvend offertes op.

tuinhekken

Balustrade

Een balustrade moet aan een aantal veiligheidseisen voldoen. De minimale hoogte van een balustrade moet minstens 1 meter zijn. De afstand tussen de spijlen mag daarnaast niet te groot zijn. Uw specialist op het gebied van hekwerken en balustrades in Arnhem vertelt u graag meer over alle wettelijke eisen en de opties voor uw balustrade. Denk bijvoorbeeld aan een het gebruik van glas voor een prachtig uitzicht of een spijlenhekwerk van metaal.

Balkonhek

Wist u dat het mogelijk is om naast een tuinhek ook een balkonhek te bestellen? Net als tuinhekken is een balkonhek van menig materiaal te maken. Kies bijvoorbeeld voor een smeedijzeren balkonhek, of zelfs voor een balkonhek van kunststof. Wij adviseren om een balkonhek altijd te laten plaatsen door een erkend hekwerken professional uit Arnhem. Op deze manier bent u zeker van de goede bevestiging van het balkonhek, en is de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten gegarandeerd.

Hekwerk prijzen

De prijzen voor het aanschaffen van een tuinpoort, gaashekwerk of spijlenhekwerk in Arnhem hangen af van meerdere factoren. Het materiaal waar u voor kiest is van grote invloed op de prijs. Een tuinpoort van smeedijzer is nou eenmaal duurder dan een tuinpoort van hout. Een sierhekwerk is door de detaillering ook duurder dan een gaashekwerk. Daarnaast zijn de afmetingen van de hekwerken van invloed op de kosten. En uiteraard uw persoonlijke eisen op het gebied van levensduur en kwaliteit.

Wij garanderen echter dat u bij onze hekwerk professionals uit Arnhem altijd profiteert van lage materiaalkosten, terwijl de kwaliteit van het product altijd hoog blijft. Het is verstandig om offertes te vergelijken met elkaar. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten.

Prijstabel: hekwerken

Type hekwerk Prijzen bij 100x100xcm* Montagekosten*
Gaashekwerk €2,50 tot €25 €10,- tot €20,- per meter
(Dubbel)staafmat hekwerk €15,- tot €80,- €10,- tot €25,- per meter
Sierhekwerk €30,- tot €90,- €10,- tot €20,- per meter
Spijlenhekwerk €35,- tot €65,- €87,50 per uur
Balustrade €60,- tot €300,- €20,- tot €30,- per meter

*Let op dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten voor een hekwerk in Arnhem?

Ga voor de beste deal. Vraag offertes aan, vergelijk en kies uw hekwerkspecialist!

Gratis offertes aanvragen


metalen hekwerken Arnhem

Welke materiaalsoort?

Hekken zijn te maken van een groot aantal materialen. U kunt kiezen uit hekwerken gemaakt van hout of van metaal. Een houten tuinhek geeft u een authentieke en natuurlijke uitstraling en is erg veelzijdig. Een houten tuinhek heeft echter een korte levensduur. Wilt u geen standaard houten hek? Kies dan voor een stalen of metalen hekwerk. Aluminium, staal en ijzer zijn veelgebruikte materiaalsoorten voor een metalen hekwerk. Experts van hekwerken uit ons netwerk in Arnhem adviseren meestal hekwerken van metaal voor de veiligheid en lange levensduur.

Hekwerk van hout

Houten hekwerken geven een warme en klassieke uitstraling. De meeste hekwerken van hout worden gemaakt van geïmpregneerd hout. Daarnaast wordt er vaak eikenhout of hardhout gebruikt. We zien bij klanten uit de regio Arnhem dat hekwerken van hout vaak gebruikt worden bij voor- en achtertuinen en als afrastering bij paardenweiden en boerderijen. Een nadeel van houten hekwerken is de korte levensduur. Maar daar staat tegenover dat het hekwerk gemakkelijk in elke kleur te verven of te lakken is.

Hekwerk van metaal

Een hekwerk van metaal ziet er modern uit en kan u veel bescherming bieden in Arnhem. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid tot de plaatsing van een hekwerk van staal, ijzer of aluminium in Arnhem. Stalen hekwerken met een wapeningsnet van metaal zijn uitstekende veiligheidshekken. Om de levensduur van het hekwerk te verlengen behandelt u het metaal met een coating. Heeft u een metalen hekwerk, maar mist u de nodige privacy? Laat hem dan begroeien met klimplanten.


Poorten

De specialisten in ons netwerk in Arnhem maken naast hekken ook poorten voor uw huis of bedrijf. Er bestaan vele varianten poorten, elk met hun eigen voor- en nadelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een schuifpoort of een draaipoort bij u thuis te installeren. Een sierpoort in de voortuin is uiteraard ook een mogelijkheid. Daarnaast kunt u ook een elektrische poort laten installeren. Wilt u uw poort uitbreiden met nog meer gemak? Kies dan voor een intercom. Wij informeren u graag.

  • sierpoorten
  • schuifpoort>
  • draaipoort
  • looppoort
  • elektrische poort (met intercom)

Sierpoorten

De standaard poorten die onze hekwerken experts aanbieden zijn zeer eenvoudig en hebben weinig versiering. Sierpoorten vormen hiervoor het alternatief. Sierpoorten hebben naast een functioneel doel ook een decoratieve functie. De sierpoorten die wij aanbieden worden gemaakt van sierhekwerk, met onder meer smeedijzer en staal als basismateriaal. De sierpoorten uit ons assortiment kunt u zowel in draaiende als schuivende variant aanschaffen. Het is aan u om te bepalen welke van de poorten de uitstraling van uw woning het beste benaderen of deze verbeteren.

Schuifpoort

De schuifpoort is zeer geschikt voor de doorgang in het hekwerk rondom een woning of bedrijfspand in Arnhem. Hekwerkspecialisten plaatsen graag een schuifpoort met zowel een spijlenhekwerk, als gaashekwerk of sierhekwerk in Arnhem. De prijs van een schuifpoort van 3 meter lang bij 1 meter hoogte is gemiddeld €950,- tot €4.500,- exclusief montage. De totale kosten zijn afhankelijk van de grootte, het materiaal en de afwerking. Het is zelfs mogelijk om uw schuifpoort te automatiseren. Een elektrische bediening verbetert de beveiliging van uw hek daarnaast ook sterk.

draaipoort Arnhem

Draaipoort

Een draaipoort is één van de beste keuzes voor een tuinhek, maar ook andere hekken profiteren van de voordelen van een draaipoort. De grootste positieve eigenschap van een draaipoort is dat het eenvoudig te openen is, en geen hoge kosten met zich meebrengt. Het nadeel is dat er voldoende ruimte moet blijven voor het openzwaaien van de draaipoort. Houdt hier daarom altijd de nodige rekening mee. Een draaipoort van 3 meter breedte en 1 meter hoogte kost gemiddeld tussen de €500,- en de €3.500,- exclusief montage.

looppoort monteren

Looppoort

Uw hekwerk helemaal afmaken met een praktische looppoort? De experts uit Arnhem helpen u graag met de montage van een looppoort in Arnhem. Tevens geven zij u vooraf deskundig advies over de mogelijkheden. Looppoorten worden gemaakt van hout of metaal en hebben meestal een breedte van 1 tot 1,5 meter. De gemiddelde prijzen voor een looppoort liggen tussen de €130,- tot €500,-. De prijzen zijn afhankelijk van het materiaal, de afwerking, de grootte en de arbeidskosten.

Wilt u ook hekwerken laten plaatsen?

Vraag vandaag nog vrijblijvende en gratis offertes aan bij hekwerk specialisten.

Gratis offertes aanvragen

Elektrische poort

Wij gaven eerder al aan dat poorten zowel handmatig als elektronisch bediend kunnen worden. Kiest u voor een elektrische bediening? Dan moet u kiezen uit vele vormen. De meest kostbare variant voor een elektrische besturing is de volledige automatisering van de schuif- of draaipoort. In dit geval monteren wij sensoren die een automatische opening faciliteren. Andere opties voor een elektrische bediening zijn het gebruik van een afstandsbediening of een schakelaar. Een poort op maat met een intercom is ook één van de mogelijkheden.

Poort met intercom

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een poort met een intercom. Wat denkt u bijvoorbeeld van een systeem met video? Zodat u meteen kunt zien wie er aan de poort staat. Of een intercom waarmee u meteen de poort opent of sluit, zonder dat u daarvoor naar buiten hoeft. Een intercomsysteem kan gekoppeld worden aan uw smartphone. Bedien vanaf elke plek in uw huis uw poort. Ga dus ook voor een poort met een intercomsysteem voor uw woning of uw bedrijf in Arnhem.

Vergunning nodig?

Voor het plaatsen van een afscheiding doormiddel van hekwerken met of zonder poort in Arnhem heeft u soms een vergunning nodig. Voor afscheidingen en poorten hoger dan 1 meter en lager dan 2 meter heeft u meestal geen omgevingsvergunning nodig. Voorwaarde is dat de afscheiding gebouwd wordt op een erf of perceel waar een gebouw op staat en dat het hekwerk achter de voorgevelrooilijn geplaatst is. Voor bedrijven geldt daarnaast dat het hekwerk minstens 1 meter afstand van de weg of openbaar groen moet zijn geplaatst. Wilt u graag een afscheiding aan de voorkant van uw woning of bedrijfspand in Arnhem bouwen? Dan mag het hekwerk vergunningsvrij gebouwd worden, mits het hek lager is dan 1 meter. Voor monumenten en beschermde stads- en dorpsgezichten gelden uitzonderingen. Informeer bij uw gemeente of u vergunningsvrij in Arnhem kunt bouwen. Een vergunning vraagt u eenvoudig online aan via het Omgevingsloket.

Hekwerken op maat

Heeft u al een keuze gemaakt voor een hekwerk of balustrade? Er bestaan verschillende kant-en-klare panelen voor uw afscheiding. Het mooiste en beste resultaat bereikt u echter door hekwerken op maat te laten maken. De panelen passen vaak net niet helemaal goed op uw erf en met een hekwerk op maat voorkomt u dit probleem. Voor het plaatsen van uw hekwerken wordt alles nauwkeurig opgemeten, zodat het hek perfect past. Laat het plaatsen over aan een expert voor een perfecte aansluiting en hoge kwaliteit.

Wilt u graag een hekwerk op maat voor uw woning of bedrijfspand in Arnhem? Neem dan contact op via het offerteformulier. U ontvangt spoedig een aantal offertes die u op uw gemak kunt vergelijken.


Hekwerk laten plaatsen

Het plaatsen van hekwerken in Arnhem kunt u het beste overlaten aan een specialist. Het bouwen en monteren van hekwerken is nauwkeurig werk en verreist vakkennis. Een specialist maakt samen met u een plan voor uw tuinafscheiding of hekwerk rondom uw bedrijfspand. De specialisten uit het netwerk hebben geruime ervaring in het plaatsen van hekwerken en geven u graag advies. Na het plan maakt de specialist een bouwtekening en begint hij met het bouwen van uw hekwerk. Voor de plaatsing van het hekwerk heeft u vaak speciaal gereedschap en materiaal nodig. Wanneer u een specialist inschakelt hoeft u verder niets te regelen. De vakman zorgt ervoor dat uw hekwerk in Arnhem netjes geplaatst wordt. Daarnaast zorgt hij voor een perfecte afwerking en blijft u niet met de rommel zitten.

Proces in beeld:


goedkope offerte hekwerken Arnhem

Besparen? Vergelijk offertes!

Bent u op zoek naar een hekwerken expert in Arnhem die u kan ondersteunen bij de montage van een hekwerk? Neem dan contact op via het contactformulier! Of het nu gaat om het plaatsen van een gaashekwerk, een houten schutting of een balustrade van metaal. De experts uit ons netwerk staan voor u klaar. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een tuinafscheiding bij uw woning? Wilt u een poort met intercom laten plaatsen? Of denkt u erover na om een sierhekwerk met poort te plaatsen voor uw woning? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig meerdere gratis en vrijblijvende offertes van specialisten uit uw regio. U zit nergens aan vast. Vergelijk de offertes op basis van kosten, aanbod en voorwaarden. Zo kiest u altijd voor de hekwerkspecialist die het beste bij u past!

Wij leveren nagenoeg alle merken