Bijlsma hekwerk Den Haag: voor alle soorten hekwerken!

Netwerk van bedrijven in sierhekwerk, gaashekwerk en spijlenhekwerk. Vrijblijvend meerdere offerte aanvragen.

Hekwerk Den Haag

Hekwerk Den Haag

De term hekwerk slaat op alle hekken die u bij uw woning of bedrijfspand in Den Haag wil plaatsen. Bent u van plan om de uitstraling van uw tuin te verbeteren met een tuinhek of een balkonhek te installeren voor de veiligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hekwerk specialisten bieden onder andere gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en vele andere soorten hekwerken aan tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u weten wat de prijs wordt voor tuinhekken of een schuifpoort naar uw wensen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij sturen u spoedig meerdere vrijblijvende offertes toe, en ondersteunen u met alle plezier.

Landelijk netwerk van experts

Wij beheren een netwerk van hekwerk experts in heel Nederland. Dit betekent dat ongeacht waar u woont, er altijd een hekwerken professional naar u toe wil komen om u advies te geven. Welke hekwerken professional uit ons netwerk in Den Haag u echter ook helpt, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Al onze specialisten hebben uitstekende diploma’s en een ruime ervaring binnen het vakgebied. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de hekwerken laten zij zich bovendien regelmatig bijscholen. De plaatsing van sierpoorten, tuinhekken, en andere hekken is bij ons in uitstekende handen.

Veilig voelen in huis en bedrijf

Hoewel de meeste van onze klanten uit Den Haag hekken en poorten bestellen om hun erf of tuin af te schermen, zijn hekken natuurlijk ook uitermate geschikt voor het beveiligen van woningen. Met een spijlenhekwerk zorgt u er bijvoorbeeld voor dat inbrekers geen kans meer maken om op uw terrein te komen. Voor een optimale beveiliging adviseren wij altijd om te kiezen voor stalen hekwerk, eventueel gecombineerd met één van onze elektronische poorten. Naast de standaard tuinhekken bieden wij daarom ook menig draai- en schuifpoort die de veiligheid van uw huis of bedrijfspand aanzienlijk zal verbeteren. Kies altijd de tuinpoort die bij u past.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Soort hekwerk: (*)

Ondergrond: (*)

Intercom: (*)
Sierhekwerk

Sierhekwerk Den Haag
Wij spreken van sierhekwerk wanneer het gaat om hekken die geen beveiligende functie hebben, maar de uitstraling van een woning of tuin verbeteren. Bij sierhekwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan een laag tuinhek met versierde spijlen, of aan een speciaal hek bij de veranda. Sierhekwerk is dan ook een algemene term waaronder vele verschillende soorten hekken vallen. Een spijlenhekwerk of gaashekwerk kan bijvoorbeeld ook het label sierhekwerk krijgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sierhekwerk? Wij voorzien u graag van enkele voorbeelden.

Gaashekwerk

Gaashekwerk Den Haag
Gaashekwerk is hekwerk dat het meeste wordt gebruikt voor openbare ruimtes. Gaashekwerk bestaat uit stevige pilaren waartussen dunne stalen draadjes in een raster zijn gespannen. Dergelijk gaashekwerk heeft een groene plastic omlijsting om het te beschermen tegen weer en wind. Gaashekwerk is te vinden in parken en vormt een goede keuze wanneer u graag een goedkope afrastering wilt. Qua uitstraling zouden onze hekwerken experts uit Den Haag echter eerder een ander hekwerk adviseren dan gaashekwerk. Een tuinpoort van sierhekwerk of spijlenhekwerk biedt een prettigere uitstraling.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk Den Haag
Een spijlenhekwerk bestaat uit verschillende stalen spijlen die met elkaar verbonden worden door op regelmatige afstand geplaatste palen. Een spijlenhekwerk is zowel als sierhekwerk als beveiligend hek te monteren. Zo is menig balkonhek gemaakt van een spijlenhekwerk, maar beveiligen wij ook vele bedrijventerreinen met een spijlenhekwerk. Voordat u een dergelijk hek aanschaft raden wij dan ook aan om te kijken naar de afstand tussen en de dikte van de spijlen. Zo weet u zeker dat u hekken koopt die passen bij het gewenste doel.

Tuinhekken

Tuinhek Den Haag
Een tuinhek is een hek dat ervoor zorgt dat mensen niet zomaar uw tuin instappen, of dat voorkomt dat uw kinderen zomaar de straat oprennen. Een tuinhek is meestal niet heel hoog, en kan altijd open om zo bezoekers binnen te laten. Een tuinhek kan bestaan uit een eenvoudige houten plank op een paar paaltjes, of uit sierhekwerk, met stalen krullen ter versiering. Hoe groter en hoe uitgebreider het versierde deel, hoe hoger de prijzen voor de tuinpoort natuurlijk uitvallen.

Poorten

Poorten
Bij onze hekwerken professionals in Den Haag bestelt u niet alleen tuinhekken, ook poorten worden in vele soorten en maten aangeboden. Wie hekken laat installeren zal ook aandacht moeten besteden aan de poorten die in het hek moeten komen. Zo bestaan er poorten die schuiven, openslaan of poorten die eigenlijk opengelaten stukken zijn. Bent u bezig met het beveiligen van een bedrijventerrein, dan is een poort wellicht belangrijker dan het hekwerk zelf. Kijk altijd naar de wijze waarop de tuinpoort is af te sluiten.

Schuifpoort

Schuifpoort Den Haag
Een schuifpoort is de meest gekozen poort voor bedrijventerreinen en andere grote terreinen die moeten worden afgesloten. Een schuifpoort is een poort die in het hekwerk verwerkt zit, en daar ook één geheel mee vormt. Ook voor havens en campingterreinen vormt een schuifpoort een goede oplossing. Een schuifpoort kan zowel met een hangslot als met een elektronisch slot worden afgesloten. De kosten voor de installatie van een schuifpoort hangen af van de mate van beveiliging en automatisering.

Draaipoort

Draaipoort Den Haag
Een draaipoort vormt een goede toevoeging aan het hekwerk, en zal het gebruiksgemak verhogen. Bij menig hekwerkspecialist uit Den Haag hebt u de keuze uit menig draaipoort, zowel enkel als dubbel. Een enkele draaipoort is geschikt als doorgang in een afrastering of een tuinhek. Een dubbele (elektrische) draaipoort vormt een goede keuze voor de doorgang van de omheining van uw erf. De prijs voor het plaatsen van poorten hangen af van een aantal factoren. Onder meer het materiaal en de keuze voor het soort bediening.

Elektrische poort

elektrische poort
Niet alleen een draaipoort maar ook andere poorten kunnen wij van een elektrische bediening voorzien. Elektrische poorten en hekken kunt u zowel met een drukknop of een afstandsbediening besturen. Eventueel is het voor elektrische poorten rondom uw woonerf in Den Haag om sensoren te plaatsen. Deze sensoren zullen de schuifpoort automatisch openen op het moment dat u hieraan voorbij rijdt. De prijs voor de installatie van een elektrische schuif- of draaipoort is relatief hoog. Het gebruiksgemak zal hierdoor echter ook aanzienlijk verbeteren.

Smeedijzer, staal of hout

smeedijzeren hekwerk Den Haag
Voor welk soort hekwerk u het beste kunt kiezen is afhankelijk van het materiaal waar u de voorkeur voor heeft. Wij bieden onder andere smeedijzeren, stalen en houten hekwerken aan. Onder meer het smeedijzeren spijlenhekwerk is een veel gekozen hek in Den Haag. Naast smeedijzeren poorten hekken, is hout een populaire keuze. Houten tuinhekken en afrasteringen hebben een kortere levensduur dan de stalen en smeedijzeren varianten, maar met een goede coating zal het onderhoud vrij weinig tijd innemen en wordt de levensduur verlengd.

Dubbelstaafmat hekwerk

dubbelstaafmat hekwerk Den Haag
Wij noemden al dat het gaashekwerk één van de goedkoopste hekwerk soorten is. Een tweede goedkope variant is het staafmat hekwerk. U schaft bij onze specialist in Den Haag zowel een enkel als dubbelstaafmat hek aan. Dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit matten die worden opgebouwd verticale en horizontale spijlen. Vervolgens zullen wij de spijlen aan elkaar lassen en verzinken. De gaten in het dubbelstaafmat hek noemen wij ook wel mazen. Het dubbelstaafmat hek bevestigen wij met speciale beugels aan de houten standpalen.

Balkonhek

balkonhek Den Haag
Naast tuinhekken, sierpoorten en andere poorten bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor de aanschaf van een balkonhek. Een balkonhek kan zowel gaashekwerk als sierhekwerk en spijlenhekwerk als basis hebben. Een balkonhek hoeft dan ook niet alleen functioneel te zijn, het dient tevens een decoratief doel. Voor welke soort balkonhek u ook kiest, het is van groot belang om het hek stevig te bevestigen. Wij adviseren daarom om altijd een ervaren specialist in te schakelen voor het bevestigen van het balkonhek.

Sierpoorten

Naast schuifpoorten vormen ook sierpoorten een optie. Dergelijke poorten dragen bij aan de uitstraling van uw woning in Den Haag en hebben eerder een decoratief dan functioneel doel. Een sierpoort hoeven wij niet perse in een hek te installeren. Onze hekwerken professionals kunnen ook sierpoorten in een schutting of als tuinpoort plaatsen. De kosten voor de installatie van een tuinpoort vallen meestal laag uit, terwijl u dankzij de nieuwe poort wel de uitstraling van uw pand verbetert. Wij bieden sierpoorten in vele varianten.
hekken Den Haag

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van een spijlenhekwerk of gaashekwerk in Den Haag worden door verschillende factoren bepaald. De eerste factor is natuurlijk de grootte van de hekken en het soort materiaal dat u hebt gekozen. Stalen hekken zijn meestal duurder dan de kunststof variant. Een tweede invloedsfactor is de bereikbaarheid en bewerkbaarheid van de ondergrond. Hoe minder voorbereidende werkzaamheden wij uit hoeven te voeren, hoe sneller de klus gaat. Op basis hiervan bepalen wij onder meer de prijzen voor de hekwerken. Via het contactformulier kunt u gemakkelijk enkele vrijblijvende offertes aanvragen bij hekwerken professionals uit Den Haag.

Besparen door vergelijken!

Veel van onze klanten uit Den Haag geven aan dat zij maar een beperkt budget hebben voor de installatie van hekwerk. Wilt u graag sierhekwerk of een tuinhek laten plaatsen, maar wilt u niet teveel geld uitgeven? Dan is het handig om de prijsopgaven van meerder hekwerken experts uit de regio met elkaar te vergelijken. Kijk onder meer naar bijkomende kosten voor afvoer en levering van materiaal voordat u een definitieve keuze maakt. Voor welke expert u echter ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen! Uw dubbelstaafmat gaashekwerk, elektrische tuinpoort of tuinhek, of houten balkonhek is bij ons in goede handen.

Wij leveren nagenoeg alle merken