Bijlsma hekwerk Zuid-Holland: voor alle soorten hekwerken!

Netwerk van bedrijven in sierhekwerk, gaashekwerk en spijlenhekwerk. Vrijblijvend meerdere offerte aanvragen.

Hekwerk Zuid-Holland

Hekwerk Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een hekwerken expert in Zuid-Holland die u kan ondersteunen bij het plaatsen van een spijlenhekwerk of gaashekwerk? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een tuinhek bij uw woning, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de installatie van een tuinpoort? Vul dan het contactformulier in. Wij bieden u met alle plezier een meerdere offertes aan van hekwerk specialisten uit de regio, die u zelf met elkaar kunt vergelijken. Zo kiest u altijd voor de hekwerk specialist die het beste bij u past! Wij helpen u met alle plezier verder in Zuid-Holland!

Landelijk netwerk van experts

Wij werken samen met een groot aantal hekwerken experts in Nederland die een grote ervaring hebben binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij hekken en poorten snel en vakkundig bij u thuis of uw bedrijfspand zullen installeren. Of u nu hulp nodig hebt bij de plaatsing van een draai- of schuifpoort, vragen heeft over de diverse sierpoorten die wij aanbieden, of wilt weten wat de voor- en nadelen zijn van een tuinhek: wij helpen u met alle plezier. Wij garanderen dat de plaatsing van een gaashekwerk, sierhekwerk of spijlenhekwerk door één van onze hekwerk specialisten uit Zuid-Holland snel en vakkundig zal worden uitgevoerd.

Veilig voelen in huis en bedrijf

De beveiliging van woningen en bedrijfspanden in Zuid-Holland kan met behulp van goed hang- en sluitwerk, maar ook hekken leven een extra veiligheidsbarrière. Kies bijvoorbeeld voor stevig dubbelstaafmat hekwerk of een stalen spijlenhekwerk. Wij leveren voor een goede veiligheid verschillende hekken en poorten, die wij eventueel volledig voor u kunnen automatiseren. Een voorbeeld is de plaatsing van een elektrische schuifpoort, waarvoor uw werknemers een pasje nodig hebben. Over het algemeen brengen dergelijke hekken en poorten wel extra prijzen met zich mee, maar de kans op een gelegenheidsinbraak is aanzienlijk lager. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een elektrische draaipoort of spijlenhekwerk.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Soort hekwerk: (*)

Ondergrond: (*)

Intercom: (*)
Sierhekwerk

smeedijzeren Sierhekwerk Zuid-Holland
De eerste soort hekwerk waar wij uw meer informatie over willen geven is het sierhekwerk. De term sierhekwerk is een verzamelterm voor allerlei hekwerken die allen een decoratieve functie hebben. Zo kan een tuinhek of een balkonhek ook aangeduid worden als sierhekwerk. Over het algemeen vormt smeedijzer het basismateriaal voor het sierhekwerk. Het voordeel van tuinhekken of een tuinpoort van sierhekwerk is dat dit niet alleen een prettige uitstraling heeft, het kent tevens een lange levensduur. Sierhekwerk is beschikbaar in vele kleuren.

Gaashekwerk

Gaashekwerk plaatsen Zuid-Holland
Eén van de hekwerksoorten die relatief goedkoop verkrijgbaar is in Zuid-Holland is het gaashekwerk. Iedereen kent dit gaashekwerk wel: de hekken bestaan uit een gaas van dunne ijzeren draadjes die omhuld zijn met een plastic laag. Het gaashekwerk is een veelal door de plaatselijke overheid gebruikte vorm van hekwerk. Zij passen het gaashekwerk onder andere toe voor het omheinen van parken en weides. Daarnaast gebruiken scholen het gaashekwerk ook regelmatig voor het afrasteren van hun schoolplein. Het gaashekwerk is per strekkende meter verkrijgbaar.

Spijlenhekwerk

houten Spijlenhekwerk Zuid-Holland
Een derde soort hekwerk dat onze hekwerken professionals uit Zuid-Holland aanbieden is het spijlenhekwerk. Een spijlenhekwerk bestaat, zoals de naam al zegt, uit spijlen die op regelmatig afstand van elkaar geplaatst worden. Het spijlenhekwerk dient onder andere regelmatig als basis voor een balkonhek of tuinhek, maar ook het beveiligen van bedrijven wordt gedaan met een spijlenhekwerk. Het spijlenhekwerk koppelen wij dan aan een elektrische schuif- of draaipoort waarmee de toegang goed beveiligd blijft. De prijzen voor een spijlenhekwerk variëren dan ook sterk.

Tuinhekken

Tuinpoort Zuid-Holland
Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin af te schermen met een tuinhek. Tuinhekken vormen dan ook één van de meest verkochte producten bij onze hekwerk professionals. Wij verkopen zowel lage houten tuinhekken, als hoge hekken met een stevige tuinpoort. Het is aan u om te bepalen welk soort tuinhek het beste aansluit bij uw wensen en binnen het budget. Kies voor een laag tuinhek als het u enkel gaat om de afrastering, en een hoger hek wanneer u uw privacy wilt beschermen. Ook het hebben van bijvoorbeeld een huisdier kan een invloedsfactor zijn.

Poorten

Poort prijzen Zuid-Holland
Wist u dat de term hekwerken niet alleen staat voor hekken maar ook voor poorten? Wij bieden zowel standaard poorten als sierpoorten aan in vele soorten en maten. Over het algemeen worden onze producten gebruikt als tuinpoort, maar grotere oplossingen voor bijvoorbeeld de toegang tot een bedrijventerrein zijn bij ons mogelijk. Zo kunnen wij elektrische poorten installeren, die zowel met sensoren als met een afstandsbediening te bedienen zijn. De prijzen voor de plaatsing van een poort hangen af van de afmetingen en klustijd.

Schuifpoort

Schuifpoort Zuid-Holland
Een soort poort die met name gekozen wordt door eigenaren van bedrijfspanden is de schuifpoort. Wij plaatsen een schuifpoort over het algemeen in combinatie met een spijlenhekwerk. Het grote voordeel van een schuifpoort is dat u voor een dergelijke poort geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel. Dit maakt het geschikt voor klanten die maar weinig ruimte hebben voor de toegang naar hun terrein. Hoewel een schuifpoort meestal van staal wordt gemaakt, bieden sommige hekwerken experts uit Zuid-Holland ook houten varianten aan.

Draaipoort

Sierpoort Zuid-Holland
Wij noemden hierboven al de mogelijkheden voor een schuifpoort. Een tweede optie is de plaatsing van een draaipoort. Een draaipoort heeft een grotere draaicirkel dan de schuivende variant, waardoor er meer ruimte nodig is voor het plaatsen. De meeste van onze klanten uit Zuid-Holland kiezen voor een draaipoort omdat dit de traditionele oplossing voor een tuinpoort is. Schuifpoorten ziet men als een meer industriële techniek. Desondanks leveren diverse hekwerken professionals schuifpoorten voor particulieren. Dit geeft een moderne uitstraling aan uw hek.

Elektrische poort

elektrische poort Zuid-Holland
Om de beveiliging van woningen en bedrijfspanden in Zuid-Holland te verhogen, of om het wooncomfort te verbeteren is het een optie om een poort van een elektrische bediening te voorzien. Het automatiseren van poorten is mogelijk met behulp van diverse technieken. Zo is het gebruik van een afstandsbediening een mogelijkheid, maar ook automatisering met sensoren is een veel gekozen oplossing voor tuinhekken. De kosten voor een elektrische besturing van uw hek zullen relatief hoog uitvallen. Houd rekening met enkele honderden euro’s.

Smeedijzer, staal of hout

stalen hekwerk Zuid-Holland
Of u nu kiest voor een tuinhek of balkonhek, sierhekwerk of spijlenhekwerk, een draaipoort of schuifpoort: u hebt altijd de keuze uit verschillende soorten modellen en materialen. Voor sierpoorten en hekken hebt u bijvoorbeeld de keus uit zowel smeedijzer als staal en hout. Wij adviseren over het algemeen te kiezen voor een smeedijzeren tuinpoort of -hek als het u met name gaat om de decoratieve stijl. Een houten tuinhek heeft een authentiekere uitstraling, maar vergt jaarlijks ook heel wat meer onderhoud. Daarnaast is het gevoeliger voor de weersomstandigheden dan de andere twee soorten.

Dubbelstaafmat hekwerk

hekken Zuid-Holland
Wij gaven al aan dat een gaashekwerk een goedkope hekwerk variant is. Eén van de andere aantrekkelijk geprijsde hekwerken is het dubbelstaafmat hekwerk. Een dubbelstaafmat hek bestaat uit twee matten die gemaakt zijn van verticale en horizontale spijlen. Wij hebben deze spijlen aan elkaar gelast, en daarna verzonken voor een stevig resultaat. Dit maakt het dubbelstaafmat hekwerk uitstekend geschikt voor het afschermen van bedrijven terreinen. Ook voor particulieren die hun tuin willen beveiligen biedt een dubbelstaafmat hekwerk uitkomst.

Balkonhek

balkonhek Zuid-Holland
Hoewel onze hekwerken professionals uit Zuid-Holland regelmatig een tuinhek plaatsen bij onze klanten, worden zij veel minder vaak ingeschakeld voor de installatie van een balkonhek. Toch is ook de plaatsing van een balkonhek een specialisatie binnen de hekwerk branche. Een balkonhek moet namelijk op vakkundige wijze bevestigd worden, wilt u de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten kunnen garanderen. Bij ons hekwerken bedrijf bieden wij een ruim assortiment aan hekken aan. Kies hieruit het balkonhek dat het beste bij u past.

Sierpoorten

Een speciale categorie binnen het poortenaanbod zijn de sierpoorten. Sierpoorten hebben, in tegenstelling tot de hierboven besproken schuifpoort een voornamelijk decoratieve functie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een tuinpoort. Een tuinpoort is natuurlijk wel functioneel, maar zonder de tuinpoort verandert er over het algemeen vrij weinig. De prijzen voor sierpoorten liggen meestal lager dan voor standaard poorten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor sierpoorten bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met onze hekwerk specialisten op te nemen.
hekken Zuid-Holland

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van een gaashekwerk, draaipoort, balkonhek of een ander soort hek hangen af van een groot aantal factoren. De grootste invloedsfactor is over het algemeen het materiaal waar u voor kiest. Smeedijzeren tuinhekken kennen hogere prijzen dan standaard houten hekken. Daarnaast is ook de afmeting van het hek of de poort van invloed op de uiteindelijke prijs. Een derde invloedsfactor is de mate van voorbereidende werkzaamheden die onze hekwerken experts uit Zuid-Holland moeten uitvoeren. Hoe meer u zelf afhandelt, hoe lager de arbeidskosten zullen worden. Daarnaast kunt u op de prijzen besparen door offertes met elkaar te vergelijken.

Besparen door vergelijken!

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van tuinhekken en poorten bij uw woning in Zuid-Holland? Hebt u een vraag over de plaatsing van een hek rondom uw tuin? Of wilt u weten wat het exacte verschil is tussen een standaard gaashekwerk en een dubbelstaafmat hekwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef uw wensen aan op het contactformulier en wij sturen u spoedig tot maximaal 5 vrijblijvende offertes toe die u eigenhandig met elkaar kunt vergelijken. Zo kiest u altijd voor de specialist die het beste bij u past! Wij garanderen altijd een snelle en vakkundige hulp.

Wij leveren nagenoeg alle merken