Gaashekwerk

Gaashekwerk

Er zijn vele soorten hekwerken. Een goedkope en veelgebruikte variant, is gaashekwerk. Binnen gaashekwerk zijn er ook weer diverse soorten. Denk aan harmonicagaas, tuingaas, volièregaas, schapengaas, kippengaas of ongediertegaas. Het plaatsen van hekwerken met gaas kunt u zelf doen, maar u schakelt net zo gemakkelijk een vakman in die het werk voor u doet. Als u op zoek bent naar een manier om ongedierte buiten de deur te houden, is ongediertegaas net wat voor u. Wilt u een goedkope vorm van hekwerken laten plaatsen, kies dan voor gaashekwerk zoals harmonicagaas. Een vakman komt graag bij u langs voor het plaatsen van gaas en andere hekwerken tegen lage prijzen.

Soorten gaashekken

Gaashekwerk is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo bestaat er harmonicagaas, volièregaas en tuingaas. Daarnaast zijn er ook soorten gaas of poorten die ervoor zorgen dat dieren buiten de deur blijven, zoals schapengaas, dassengaas, kippengaas en ongediertegaas. Allerlei soorten waar u een keuze uit kunt maken. De soort gaas in het hekwerk waar u voor kiest, hangt af van de wensen die u heeft. Wilt u vooral duidelijk maken dat er een afscheiding is, dan is harmonicagaas een goede optie. Voor vogelhouders is volièregaas een mogelijkheid en om dieren uit of in de tuin te houden zijn kippengaas, schapengaas, dassengaas beschikbaar. Tegen ongedierte laat u ongediertegaas plaatsen.

Gaashekwerk voor dieren

Er zijn dus veel soorten hekwerken en gaashekken verkrijgbaar, waaronder veel soorten hekwerk die dieren tegen houden. Denk hierbij aan schapengaas, kippengaas en dassengaas. Ook bestaat er volièregaas, voor het houden van vogels. De goedkoopste variant van deze hekwerken is kippengaas en dassengaas is het duurste. Over het algemeen worden de hekwerken tot aan de grond of zelfs in de grond geplaatst, zodat de dieren niet onder het hekwerk door kunnen. Bij sommige hekwerken is het mogelijk om er stroom op te zetten, zoals bijvoorbeeld dassengaas of schapengaas, zodat de dieren er niet tegen aan staan of er doorheen breken.

harmonicagaas

Harmonicagaas

Eén van de populaire varianten van gaashekwerk is harmonicagaas. Harmonicagaas kan gebruikt worden om bijvoorbeeld duidelijk te maken dat er een afscheiding is van privé en publieke grond. Ook wordt het vaak als omheining ingezet bij bedrijven. Het is een sterke vorm van gaas en gaat jaren mee. Doordat harmonicagaas een sterk hekwerk is, maar niet meteen zorgt voor een complete afsluiting, wordt het vaak gebruikt als een aanduiding voor grenzen. Ook maakt de gemeente veel gebruik van harmonicagaas als afrastering, bij bijvoorbeeld parken of speeltuinen. Harmonicagaas als hekwerk kunt u zelf installeren, maar een vakman kan u ook helpen bij harmonicagaas als afrastering.

Hekwerken

Ongediertegaas

Naast gaashekwerk voor dieren is er ook hekwerk met gaas voor ongedierte. Dit gaas houdt ongedierte zoals ratten en muizen buiten de deur. Er wordt ongediertegaas om uw woning of tuin geplaatst om het ongedierte weg te houden. Doordat deze hekwerken vaak rond de één meter hoog zijn en kleine vakjes hebben, is het voor ratten en muizen niet mogelijk om hier doorheen te komen. Voor mollen bestaat er ook speciaal gaas, welke onder de grond wordt geplaatst. Doordat het gaashekwerk niet schadelijk is voor de beesten, is dit hekwerk een diervriendelijke manier om ongedierte bij uw woning of tuin weg te houden. Voor meer informatie over de mogelijkheden helpen wij u graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

Hekwerk offerte

Gaas hekwerk plaatsen

Diverse hekwerken zijn gemakkelijk om zelf te installeren, zo ook gaashekwerk. In principe is het een kwestie van de juiste afrastering of tuingaas aanschaffen, om deze vervolgens zelf te installeren. Bent u niet erg handig, dan is het mogelijk om een specialist op het gebied van hekwerken en gaashekwerk in te schakelen. Hij plaatst het tuingaas of de gaashekken graag voor u, zodat u kan genieten van een mooi hekwerk met gaas. Het maakt niet uit of het gaat om harmonicagaas, tuingaas, volièregaas, gaashekken of een andere vorm van afrastering. Een specialist op het gebied van hekwerken helpt u graag verder.

Gaashekwerken plaatsen

Prijzen

De prijzen voor de diverse soorten hekwerk en gaas verschillen. Grofweg liggen de prijzen tussen de twee euro vijftig cent en vijfentwintig euro per honderd bij honderd centimeter. Daarnaast komen er nog kosten bij voor palen en zijn er kosten verbonden aan het laten monteren van het gaashekwerk. De prijzen voor het laten plaatsen door een vakman zijn bij ons erg voordelig. Daarom vraagt u bij ons gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan, zodat u prijzen kan vergelijken. Of het nu gaat om hekwerken zonder gaas zoals sierhekwerk, een hekwerk met harmonicagaas of ander gaashekwerk, wij helpen u graag verder tegen voordelige prijzen. Neem daarom nu contact met ons op.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u hekwerk laten plaatsen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om gaashekwerk? Wilt u meer weten over hekwerken met gaas? Dan helpen wij u graag verder. Door de vele soorten gaashekwerk, zoals harmonicagaas, dassengaas of andere afrastering, is het mogelijk om een hekwerk met gaas te laten plaatsen die voldoet aan uw wensen. Om dieren buiten of juist binnen de tuin te houden laat u schapengaas of kippengaas plaatsen. Voor vogels gaat een vakman aan het werk met hekwerk met volièregaas. Ook gaat een vakman voor u aan de slag met gaashekken of andere afrastering. Neem nu contact met ons op om vrijblijvende offertes aan te vragen.