Poorten

Poorten

Om uw woning te beschermen en uw oprit af te sluiten, laat u een poort installeren. Er zijn diverse soorten poorten waar u een keuze uit kunt maken. Denk aan schuifpoorten, tuinpoorten of sierpoorten, met automatische of handmatige afsluitingen. Ook als het gaat om materialen heeft u veel keuze. Zo zijn er houten, stalen, aluminium en smeedijzeren poorten verkrijgbaar. Naast poorten voor uw oprit, zijn er ook garagepoorten. Garagepoorten zijn verkrijgbaar met zowel elektrische als handmatige bediening. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor poorten en over de prijzen hiervan? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvende offertes.

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn een populaire variant als het gaat om afsluitingen. Schuifpoorten beschikken vaak over een automatische bediening, waardoor ze automatisch dichtgaan en u niet zelf aan het werk hoeft. Schuifpoorten hebben vaak één of twee deuren die naar de zijkant openschuiven. Doordat schuifpoorten voor en achter geen ruimte innemen, heeft u niet veel ruimte nodig voor schuifpoorten en is het mogelijk om direct voor of achter de schuifpoorten uw auto te parkeren. Er zijn diverse materialen waarmee schuifpoorten gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan hout, staal of aluminium. Vaak kiest men voor hardhout en bij staal is het mogelijk om te kiezen voor sierpoorten.

Tuinpoorten

Om uw tuin te beschermen tegen ongewenste gasten, is het een mogelijkheid om tuinpoorten te laten plaatsen. Door afsluitingen te plaatsen rondom uw tuin, beschermt u deze al goed, maar er moet ook een manier zijn om de tuin in en uit te kunnen. Dit kan met tuinpoorten. Tuinpoorten zijn vaak van hout, waarbij meestal gekozen wordt voor hardhout vanwege de langere levensduur en betere weerbaarheid. Daarnaast is het ook een optie om te kiezen voor tuinpoorten van metaal of staal, zoals bijvoorbeeld sierpoorten met spijlen. Het plaatsen van tuinpoorten is in principe zelf te doen, afhankelijk van het materiaal van de tuinpoorten. Komt u er niet uit, dan schakelt u een specialist in.

Sierpoort

Sierpoorten

Om een woning of tuin op te vrolijken en om uw privé grond te beschermen, zijn sierpoorten een goede keuze. Sierpoorten hebben een klassieke en authentieke uitstraling, waardoor ze veel sfeer geven aan een woning. Sierpoorten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo kunt u sierpoorten laten plaatsen voor een looppad, of voor de oprit. Ook is het mogelijk om sierpoorten zelf te ontwerpen, zodat u een uniek ontwerp heeft en de sierpoorten precies aansluiten bij uw woning. Doordat smeedijzeren sierpoorten gemaakt worden van metaal, is het verstandig om smeedijzeren sierpoorten te laten verzinken en coaten om roest te voorkomen.

Garagepoorten

Garagepoorten

In plaats van afsluitingen die uw woning en grond beschermen, zijn er ook garagepoorten voor het afsluiten van uw garage. Iedere garage moet afgesloten worden, zodat alles goed beschermd wordt en zodat de garage dicht kan. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om garagepoorten. Denk hierbij aan garagepoorten die oprollen, als één geheel naar boven gehaald worden of garagepoorten die naar boven kunnen en een loopdeur hebben. Ook is het mogelijk om te kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Voor garagepoorten is het natuurlijk handig om elektrische bediening te hebben, zodat u in de auto kan blijven zitten terwijl de garagepoort open gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

Hekwerk offerte

Automatische poorten

Diverse poorten zijn verkrijgbaar als automatische variant. Denk bijvoorbeeld aan schuifpoorten of garagepoorten. Tuinpoorten zijn vaak niet automatisch, maar het is wel mogelijk. Als u zelf niet iedere keer aan de slag wil met het open en dicht maken van de schuifpoorten of tuinpoorten, kiest u voor een automatische variant. Er zijn ook diverse systemen beschikbaar voor als u kiest voor elektrische garagepoorten of schuifpoorten. Laat u daarom informeren over welke systemen het beste werken bij welke soort poort. Een elektrische poort is namelijk wel een grotere investering dan één die handmatig opent, waardoor het verstandig is om het in één keer goed te doen.

Houten, stalen of aluminium

Alle poorten zijn beschikbaar in diverse materialen. Wilt u houten of stalen tuinpoorten? Of kiest u voor een model van aluminium? Er zijn allerlei mogelijkheden. Over het algemeen zijn houten modellen goedkoper dan een stalen variant, maar sierpoorten zijn bijvoorbeeld alleen maar verkrijgbaar in staal. Een smeedijzeren sierpoort is ook altijd erg populair. Hout gaat vaak minder lang mee dan metalen poorten, maar het hangt van uw budget af wat de mogelijkheden zijn. Als u op zoek bent naar een poort of andere afsluitingen, laat u dan goed informeren over de mogelijkheden voor het materiaal, zodat u zeker weet dat het binnen uw budget past en u de juiste keuze maakt.

Stalen schuifpoorten

Prijzen

Doordat er vele varianten zijn als het gaat om poorten, zullen de prijzen ook verschillen. Een elektrische bediening zal hoger uitvallen als het gaat om prijzen dan een handmatige bediening. Daarnaast zijn houten poorten vaak goedkoper dan aluminium, stalen of smeedijzeren varianten. Daarom gaat een expert graag met u om tafel om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn binnen uw budget. Doordat de prijzen van tuinpoorten, schuifpoorten of garagepoorten behoorlijk kunnen verschillen, is er vaak wel veel mogelijk. Daarom kijkt een expert samen met u naar uw wensen en budget, om te kijken of er poorten zijn die prijzen hebben die binnen uw budget vallen en voldoen aan uw wensen.

Houten poorten

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar afsluitingen van uw hekwerken? Wilt u uw woning beter beschermen door tuinpoorten? Of bent u juist op zoek naar garagepoorten? Er is van alles mogelijk als het gaat om poorten. Onze expert vertelt u meer over schuifpoorten, sierpoorten, garagepoorten of andere poorten. U heeft de keuze uit automatische of handmatige bediening en er zijn diverse materialen beschikbaar voor poorten. Denk bijvoorbeeld aan houten, stalen of aluminium garagepoorten of smeedijzeren tuinpoorten. Wij brengen u graag in contact met een expert op het gebied van poorten. Vul daarom nu het offerteformulier in en ontvang van ons vrijblijvende offertes.