Extra hekwerk klanten ontvangen?

Probeer het gratis

Hekwerk leads

Om meer omzet te genereren moet u uw potentiële klanten goed kunnen bereiken. Toch kost het veel moeite om de juiste doelgroep aan te spreken: wilt u tijd en geld besparen? Begin dan met het kopen van hekwerken leads!

Wat zijn leads?

Een lead is een potentiële klant die een offerteaanvraag doet. Koop deze online offerteaanvragen om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen! U betaalt een vaste prijs per lead. Dit maakt leadgeneratie een stuk minder risicovol dan andere marketing middelen.

Wilt u graag meer weten over het kopen of genereren van leads? Vul dan snel het formulier in : wij bellen u zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden door te spreken.

Hoe werkt het kopen van hekwerken leads?

Hekwerk leads kopen? Er zijn twee manieren waarop dit mogelijk is:

  • Op basis van vergelijken: potentiële klanten doen een offerteaanvraag en ontvangen de offertes van maximaal 5 bedrijven, waaronder die van u. De klant kiest zelf welk bedrijf zij inschakelen.
  • Op exclusieve basis: het is ook een optie om exclusieve hekwerk leads te kopen! Potentiële klanten ontvangen dan alleen uw offerte of nemen direct contact op aan de hand van een persoonlijk telefoonnummer. Dit maakt nieuwe klanten werven nog makkelijker!

Voordelen van onze werkwijze

  • Ons servicecenter controleert alle leads zodat u alleen kwalitatieve hekwerk leads ontvangt!
  • U betaalt een vaste prijs per lead! Geen abonnement en geen instapkosten.
  • Er zit geen risico aan het kopen van leads: u berekent gemakkelijk uw eigen rendement.
  • U kiest zelf welke leads u wilt ontvangen.
  • Niet tevreden over een hekwerk lead? Deze kunt u gemakkelijk reclameren!

hekwerk leads kopen

Welke hekwerken klussen wilt u?

Het voordeel van onze servicecenter is dat u zelf kiest welke hekwerk leads u wilt kopen. Richt u zich voornamelijk op particuliere hekwerken zoals tuinomheiningen? Dan ontvangt u geen hekwerk leads met betrekking tot bedrijventerreinen. U kunt ook leads inkopen met betrekking tot elektrische hekwerken als u hierin gespecialiseerd bent. Ontvangt u desondanks toch een lead die niet goed bij u past? Dan kunt u dit aangeven zodat de lead niet in rekening wordt gebracht.

Alleen opdrachten uit eigen regio

Bent u alleen werkzaam in het zuiden van het land? Dan ontvangt u natuurlijk alleen de leads uit uw eigen regio. U bepaalt zelf welke regio dit is: alleen provincie Brabant of juist meerdere provincies? Alle leads die we genereren gaan langs ons servicecenter. Zo sturen we alleen de leads waar u wat aan heeft door! Dit zorgt er ook voor dat er geen enkel risico verbonden zit aan deze vorm van acquisitie: u zit nergens aan vast!

Hekwerk leads? Probeer het gratis!

Hekwerk leads inkopen? Dat kan heel gemakkelijk! U zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen instapkosten. Zo kunt u het kopen van leads gemakkelijk uitproberen zonder dat u ergens aan vast zit. Sterker nog: de eerste 5 leads ontvangt u gratis! Zo ziet u direct hoe leadgeneratie nieuwe klanten werven een stuk makkelijker maakt. Vul het contactformulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug met alle details!


Start de gratis proefperiode