Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Als u op zoek bent naar beveiliging van uw woning of pand, dan is een spijlenhekwerk een mogelijkheid als het gaat om hekwerk. Er zijn vele soorten hekwerk waar u de keuze uit heeft om duidelijk te maken dat het uw terrein is, maar om het goed af te sluiten is een spijlenhekwerk de beste optie. Er bestaat ook sierhekwerk met spijlen, waarbij het hekwerk een dubbele functie heeft. Het zorgt voor beveiliging van uw terrein en het geeft een authentieke en mooie sfeer. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor spijlenhekwerk, een schuifpoort of ander hekwerk neemt u contact met ons op. Een specialist helpt u graag verder tegen lage prijzen.

Soorten spijlen

Er zijn vele soorten spijlen die gebruikt kunnen worden voor een spijlenhekwerk. Denk hierbij aan stalen spijlen, exemplaren met of zonder punten en varianten die gegalvaniseerd zijn. Het is maar net wat uw wensen zijn als het gaat om een hekwerk of schuifpoort. Voor extra beveiliging is het verstandig om te kiezen voor stalen spijlen met punten en voor sfeer kiest u voor een sierhekwerk. Om roest te voorkomen kiest u voor exemplaren die gegalvaniseerd zijn. Bij spijlen die gegalvaniseerd zijn wordt de spijl bedekt met een laag zink. Op deze manier heeft roest bij de stalen variant minder kans, waardoor ze ook langer mee gaan. Zo geniet u langer van uw hekwerk of schuifpoort.

Hekwerk voor uw huis of bedrijf

Een spijlenhekwerk is geschikt voor zowel een woning als een bedrijf. Doordat deze vorm van hekwerken vooral gebruikt wordt als beveiliging, denkt men er niet snel over na om een spijlenhekwerk of schuifpoort bij een woning te gebruiken. Sommige vormen van sierhekwerk vallen ook onder spijlenhekwerken, wat natuurlijk erg goed past bij een woning, maar vaak minder geschikt is voor een bedrijf. Een schuifpoort of hekwerk met doorsteekspijl wordt vooral voor bedrijven gebruikt, maar deze vorm van afrastering is ook zeker geschikt voor een woning. Het is maar net wat u wilt. Het is verstandig om te kiezen voor stalen varianten die gegalvaniseerd zijn, deze gaan langer mee.

Hekwerk

Puntrand voor veiligheid

Voor de bescherming van uw woning of pand is het mogelijk om te kiezen voor een afrastering met punten. Door punten op uw sierhekwerk, andere hekwerken of schuifpoort is het lastiger om hier overheen te klimmen. Uw woning is dus beter beschermd door de punten op de afrastering. Als u kiest voor een hekwerk, kijk naar de mogelijkheden voor punten op uw sierhekwerk, spijlenhekwerk of schuifpoort. Ook met een doorsteekspijl bij uw sierhekwerk is het mogelijk om te kiezen voor punten. Een professional vertelt u meer over de mogelijkheden voor een punt bij gewone spijlen of een doorsteekspijl voor sierhekwerk of een schuifpoort. Wij helpen u met alle plezier bij uw keuze en vertellen u meer over de opties, neem daarom contact met ons op.

Schuifpoort

Schuifpoort met spijlenhekwerk

In plaats van een hekwerk zoals een sierhekwerk, is het dus ook een mogelijkheid om te kiezen voor een schuifpoort met spijlenhekwerk. Een schuifpoort met spijlenhekwerk is vooral populair bij bedrijven of grote, luxe woningen. Maar het is altijd mogelijk om zo’n poort te laten plaatsen, met bijvoorbeeld een doorsteekspijl die gegalvaniseerd is. Een poort kan dienen als extra beveiliging, zodat ongewenste gasten niet zomaar het terrein op kunnen komen. Wilt u dus uw woning goed beveiligen, dan is een poort met doorsteekspijl een goede optie. Laat u van tevoren goed informeren over de mogelijkheden. Een sierhekwerk is bijvoorbeeld minder geschikt als beveiliging, maar een afrastering met punten werkt prima om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

Hekwerk offerte

Prijzen

De prijzen voor de diverse soorten hekwerk verschillen. Uiteraard hangt het ervan af hoe groot het hekwerk of de schuifpoort is en of u kiest voor gewone spijlen, een doorsteekspijl, een sierhekwerk of juist stalen spijlen die gegalvaniseerd zijn voor beveiliging en een langere levensduur. Een specialist komt graag bij u langs om te kijken wat uw budget is en wat er mogelijk is voor die prijzen. Ook kan hij u vertellen wat de prijzen precies zijn van de diverse mogelijkheden, zoals een sierhekwerk als afrastering. Het plaatsen laat u tegen lage prijzen doen door een specialist. Vul nu het offerteformulier in om in contact te komen met een vakman.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een hekwerk en wilt u graag zorgen voor een betere beveiliging van uw woning of pand? Of bent u juist op zoek naar een sierhekwerk met spijlen? Dan is een spijlenhekwerk wat voor u. Door de diverse mogelijkheden van een spijlenhekwerk kan het als sierhekwerk een authentieke en fijne sfeer geven aan een woning, of het zorgt voor een goede beveiliging door de stalen spijlen. Het is mogelijk om spijlenhekwerk te gebruiken voor afrastering of juist voor een schuifpoort. Wilt u meer weten over een spijlenhekwerk, een sierhekwerk, ander hekwerk of een schuifpoort? Vraag dan vrijblijvende offertes aan.