Hekwerken in Raamsdonksveer plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis offertes vergelijken

Hekwerk Raamsdonksveer

Een hekwerk in Raamsdonksveer is een belangrijke toevoeging aan uw tuin! Met hekwerken bakent u uw terrein af en houdt u indringers buiten, terwijl uw kinderen en huisdieren juist niet van het terrein af kunnen! Hiermee vergroot u uw privacy én veiligheid.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk de prijzen van meerdere bedrijven. Vergelijk de aanbiedingen  en bespaar zo tot wel 40% op de kosten! Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kwalitatieve Daarna ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere hekwerk specialisten in uw regio. Kies de vakman met het beste aanbod, en bespaar tot wel 40%! Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van hekwerken. U leest wat het voordeel van een goed hek is én krijgt informatie over de kosten.

hekwerken Raamsdonksveer

Waarom kiezen voor hekwerken in Raamsdonksveer?

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een hekwerk in de tuin. Allereerst omdat stijlvolle hekwerken zeker bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Bij een klassieke woning past een mooi houten hekwerk heel goed!

  Maar dat is niet de enige reden!

  Afsluitingen verhogen de privacy én verbeteren de veiligheid. Dat komt omdat buitenstaanders niet zomaar uw terrein opkomen en omdat kinderen niet zomaar weg kunnen rennen.

  Dit zijn de grootste voordelen van hekwerken in Raamsdonksveer:

 • U vergroot uw privacy en voorkomt dat buitenstaanders uw terrein opkomen.
 • Een tuinhek draagt bij aan de uitstraling van uw huis.
 • Een hekwerk in de tuin voorkomt dat kinderen en huisdier zomaar de straat oprennen.

Hekwerken voor woonhuizen en bedrijfspanden

Bij zowel woonhuizen als bedrijfspanden is het plaatsen van een hekwerk een goede keuze. Bij een bedrijfspand wilt u de veiligheid van uw medewerkers garanderen en is het natuurlijk belangrijk dat niet iedereen zomaar uw terrein op kan komen. Een omheining plaatsen is dan een verstandige keuze. Maak het indringers zo moeilijk mogelijk met metalen hekwerken en kies voor extra veiligheidsmaatregelen, zoals een intercom of een automatische schuifpoort.

Natuurlijk is het bij een woonhuis ook fijn om een afrastering te plaatsen. Een mooie schutting of andere balustrade zorgt voor extra privacy in uw tuin: uw buren en andere buitenstaanders kunnen niet zomaar naar binnen kijken.

Hekwerk laten plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

hekwerk Raamsdonksveer

Wat kosten hekwerken in Raamsdonksveer?

De prijzen van van hekwerken in Raamsdonksveer lopen flink uiteen. De totale kosten zijn namelijk afhankelijk van het type hekwerk dat u kiest.

De goedkoopste hekwerken zijn gaashekwerken. Een hekwerk van gaas is namelijk snel en eenvoudig te plaatsen, en u heeft maar weinig materiaal nodig. Houd rekening met een prijs tussen de €2,50 tot €25,- per m², met montagekosten tussen de €10,- tot €20,- per meter.

Een dubbelstaafmat hekwerk is ook een optie: dit kost ongeveer €15,- tot €80,- per m². Een sierhekwerk is, afhankelijk van uw voorkeuren, iets duurder. Hier betaalt u gemiddeld tussen de €30,- tot €90,- per m² voor.

Hekwerken: de prijzen

Type hekwerk Prijzen bij 100 x 100 cm* Montagekosten*
Gaashekwerk €2,50 tot €25 €10,- tot €20,- per meter
(Dubbel)staafmat hekwerk €15,- tot €80,- €10,- tot €25,- per meter
Sierhekwerk €30,- tot €90,- €10,- tot €20,- per meter
Spijlenhekwerk €35,- tot €65,- €87,50 per uur
Balustrade €60,- tot €300,- €20,- tot €30,- per meter

*Let op dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan!

Verhoog uw veiligheid: laat hekwerken plaatsen in Raamsdonksveer!

Vind snel een vakman bij u in de buurt en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes vergelijken

Prijsopbouw hekwerken

De kosten van een hekwerk in Raamsdonksveer zijn te verdelen in twee categorieën. Ongeveer 40% van de totaalprijs wordt bepaald door het uurloon van de expert. Hierop bespaart u flink door de hekwerken prijzen van meerdere specialisten met elkaar te vergelijken.

Daarnaast gaat ongeveer 60% van de totaalprijs naar het materiaal. Ook hierop heeft u zelf een grote invloed: kies voor goedkope materialen als u een beperkt budget hebt!

prijsopbouw hekwerk plaatsen

Welke keuzes beïnvloeden de hekwerk prijzen?

Veel keuzes die u zelf maakt, hebben invloed op de totaalprijs. Wist u dat? Zo bepaalt u zelf voor een groot deel hoeveel u gaat uitgeven aan de hekwerken in Raamsdonksveer.

De totaalprijs is onder meer afhankelijk van deze factoren:

 • Het materiaal: de materiaalkosten zijn ongeveer 60% van de totaalprijs. Door te kiezen voor een goedkoop hekwerk, houdt u de prijs zo laag mogelijk. Geïmpregneerd hout is een goedkope optie: dit kost ongeveer €70,- tot €140,- per m². Maar het gaat minder lang mee dan hardhout, dat kost ongeveer €140,- tot €250,- per m². Maak voor uzelf de afweging wat u belangrijker vindt.
 • De stijl van de hekwerken in uw tuin: er zijn verschillende soorten hekwerken. Een sierhekwerk kost gemiddeld €65,- per meter. Bij bedrijventerreinen zien we vaak een spijlen- of dubbelmaatstaf hekwerken. Een spijlenhekwerk kost gemiddeld €60,- per m² en voor een hekwerk met dubbelmaatstaf betaalt u ongeveer €50,- per meter.
 • De montage: laat u het hekwerk plaatsen door een vakman, dan betaalt u natuurlijk ook montagekosten. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het soort hekwerken dat u in de tuin plaatst, of u wel of geen poort plaatst en of u kiest voor een elektrische of handmatige poort. Gemiddeld betaalt u 10,- tot €30,- per meter voor het plaatsen van een hekwerk.

Prijsvoorbeelden hekwerken

Dubbelstaafmat hekwerk: om te voorkomen dat uw honden uit de tuin ontsnappen heeft u 25 meter aan dubbelstaafmat hekwerk nodig. De prijs hiervoor is bij uw specialist €45,- per meter. U betaalt voor de montage een vriendenprijs: €10,- per meter. De totaalprijs is dan €1.375,-

Balustrade plaatsen: u wilt uw veranda afmaken met een balustrade van 12 meter. De materiaalkosten komen met een prijs van €180,- per meter uit op een prijs van €2.160,-. U betaalt de vakman €25,- per meter aan arbeidskosten. De totaalprijs is dan €2.460,-

Tips om te besparen op de hekwerken prijzen

Wilt u een sierhekwerk in Raamsdonksveer plaatsen maar heeft u een beperkt budget? Geen zorgen: er zijn verschillende manieren om te besparen op de prijzen van hekwerken. Vraag bijvoorbeeld of uw buren ook een nieuw hekwerk willen plaatsen, om zo een kwantumkorting te regelen. Of kies voor een standaard gaashekwerk: dit is het goedkoopste hekwerk dat er is.

Zo bespaart u op de kosten van een hekwerk in uw tuin:

 • Regel een kwantumkorting: hoe groter de klus, des te lager de prijs per meter. Vraag daarom uw buren of zij ook hekwerken willen laten plaatsen en schakel samen één expert in.
 • Haal zelf materialen op: zo bespaart u op de leveringskosten.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere experts en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Hekwerk in Raamsdonksveer plaatsen: wat doet de specialist?

Gaat u een hekwerk in Raamsdonksveer laten plaatsen? De specialist levert de materialen en begint als eerste met de voorbereidingen. Dit houdt in dat hij het hekwerk eerst ‘aftekent’ op de grond met behulp van draad en piketpaaltjes. De vakman checkt of het terrein nog hoogteverschillen heeft, zodat hij zeker weet hoe hoog hij de palen in de grond moet zetten.

Hekwerken en poort laten plaatsen?

De specialist begint dan altijd met het plaatsen van de poort. Hij graaft de palen aan beide kanten van de poort in en gebruikt cement om de poort goed vast te zetten. Als deze eenmala waterpas en stevig staat, volgt de montage van de rest van het hek.

De vakman plaatst alle palen in de grond en verankert deze met cement. Daarna plaatst hij de hekken tussen de palen. Zo weet u zeker dat de hekwerken in de tuin niet omwaaien bij de volgende storm!

Hoe wordt een hekwerk geplaatst?

Bekijk in deze korte video hoe vakmannen houten en stalen hekwerk plaatsen!

Hekwerken op maat

Specialisten leveren ook hekwerken op maat. Het grote voordeel van een hekwerk op maat, is dat u zeker weet dat deze aansluit op de stijl van uw woning en tuin én voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. Denk bijvoorbeeld aan een hekwerk met een ruime draaipoort waar u met de auto doorheen kunt rijden. Of aan een sierlijke houten tuinafscheiding die past bij uw klassieke woning.

Kies u voor een hekwerk op maat, dan hebt u invloed op verschillende aspecten:

 • Waar zit de poort in het hek?
 • Opent de poort naar links of rechts?
 • Welke (sierlijke) vormen heeft het hek?
 • Wat is de kleur van het hekwerk?

Laat u informeren en adviseren door de specialisten, zodat u zeker weet dat het hekwerk voldoet aan al uw wensen of vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke hekwerken in Raamsdonksveer?

  Wilt u een nieuw hekwerk laten plaatsen? Er zijn verschillende hekwerken in Raamsdonksveer mogelijk. Heeft u een beperkt budget, dan is het gaashekwerk zeker een goede optie: voor een rol van 15 x 1 meter betaalt u gemiddeld slechts €70,-!

  Maar er is nog meer mogelijk!

  Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol sierhekwerk dat past bij uw woning. Hiermee houdt u uw huisdieren en kinderen in de tuin zonder dat dit ten koste gaat van uw uitzicht en de uitstraling van uw huis.Er is de keuze uit:

 • Gaashekwerk
 • Sierhekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Hekwerk met poort

Wilt u de veiligheid van uw terrein vergroten? Kies dan voor een sterk spijlenhekwerk met elektrische poort. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten hekken.

Besparen op hekwerk in Raamsdonksveer? Gratis offertes vergelijken!

Kies de specialist met het beste aanbod en bespaar op de kosten!

Start uw gratis offerteaanvraag

Gaashekwerk

Een gaashekwerk is een goedkope maar efficiënte manier om uw terrein af te bakenen. U koopt gaashekwerk op rol: voor 25 meter breed en 1 meter hoog betaalt u ongeveer €70,-. Het gaashekwerk maakt de specialist vast tegen houten of metalen palen in de grond. U hoeft niet bang te zijn dat het hekwerk omwaait. Wind waait gewoon door het gaas heen, en bovendien zitten de palen stevig verankerd in de grond.

Wanneer is een gaashekwerk de beste optie?

Als u een klein budget hebt is een gaashekwerk altijd een goede keuze. Bovendien is het hekwerk heel snel en eenvoudig geplaatst dus als u snel een nieuw hek nodig hebt, dan is een gaashekwerk zeker een optie!

sierhekwerk Raamsdonksveer

Sierhekwerk Raamsdonksveer

Hekwerken in de tuin hebben altijd invloed op uw uitzicht. Wilt u voorkomen dat het hekwerk een doorn in uw oog is? Kies dan voor een sierhekwerk. Een sierhekwerk in Raamsdonksveer is een stijlvol hek dat vaak past bij het uiterlijk van uw huis en tuin. Een sierhekwerk bestaat vaak uit sierlijke vormen: kiest u voor een hek op maat dan bepaalt u zelf hoe het sierhekwerk eruit ziet.

Het hekwerk is gemaakt van metaal, waardoor het heel sterk is. Het is daardoor een goed hek om te voorkomen dat uw huisdieren zomaar de straat op rennen. Meestal is een sierhekwerk ongeveer één meter hoog, waardoor u nog steeds vrij uitzicht heeft.

Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is een simpel, maar sterk hek. Dit spijlenhekwerk ziet u heel veel bij bedrijven terreinen. Het wordt namelijk veel gebruikt om indringers buiten te houden. Een spijlenhekwerk is vaak twee meter of zelfs nog hoger. Hierdoor is eroverheen klimmen erg lastig.

Een spijlenhekwerk is op verschillende manieren beter te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische poort met intercom. Het is ook een optie om de spijlen van het hekwerk een paar centimeter door te laten lopen. Hierdoor is het nog lastiger en zelfs pijnlijk om de over het spijlenhekwerk te klimmen.

hekwerk met poort

Hekwerken met poort

Een hekwerk is een goede manier om buitenstaanders buiten te houden, maar u moet zelf natuurlijk wel gemakkelijk uw terrein opkomen. Daarom raden we u altijd aan het hekwerk te combineren met een poort.

Er zijn verschillende mogelijkheden!

Kies voor een standaard looppoort als u gewoon lopend of met de fiets uw tuin in wilt kunnen. Dit is namelijk vaak de goedkoopste optie. Een andere mogelijkheid is een luxe schuifpoort: deze is groot genoeg voor een auto. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten poorten.

Besparen op de kosten? Vergelijk dan gratis de prijzen van meerdere experts en kies de vakman met het beste aanbod!

Wat kost een poort?

Type poort Materiaalkosten* Montagekosten*
Poort voor een houten hek €300,- €50,- tot €125,-
Poort voor staafmat hek €450,- €50,- tot €150,-
Poort voor sierhek €700,- €80,- tot €1.250,-
Poort voor een spijlenhek €800,- €80,- tot €1.250,-

*Let op dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan!

Wat voor soort poort?

Er is de keuze uit verschillende soorten poorten. Welke poort de beste optie is, is natuurlijk afhankelijk van uw eigen voorkeuren.

U heeft de keuze uit deze poorten:

 • Sierpoorten: dit is een poort in dezelfde stijl als het hek, zodat het past bij de uitstraling van uw huis. Een sierpoort is in verschillende hoogtes en breedtes te plaatsen. Kies voor een dubbele poort zodat u ook met de auto het terrein op kunt, of voor een looppoort als u alleen lopend uw tuin wilt kunnen binnengaan.
 • Schuifpoort: deze opent door opzij te schuiven. Dit is ruimtebesparend, en daardoor ook mogelijk bij kleinere terreinen.
 • Draaipoort: een draaipoort opent u juist door hem naar binnen te draaien. Dit neemt iets meer ruimte in beslag, dus uw tuin moet hier groot genoeg voor zijn.
 • Looppoort: een looppoort is een smallere poort, waar u lopend door naar binnenkomt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hekwerk uit te breiden met een looppoort én een schuif- of draaipoort.
 • Elektrische poort: voor optimale luxe is een elektrische poort een goede keuze. Met een afstandsbediening opent u de poort, zodat u niet de auto uit hoeft te lopen. Een andere mogelijkheid is een automatische poort, die vanzelf opent als u het terrein oprijdt.
 • Poort met intercom: wilt u weten wie het terrein oprijdt? Met een intercom communiceert u met uw bezoekers. U bepaalt zelf voor wie u de poort wel of niet opent.

Kwalitatief hekwerk in Raamsdonksveer voor de scherpste prijs?

Vergelijk offertes en kies de vakman met de beste prijs.

Gratis offertes ontvangen

Welke materiaalsoort voor hekwerken?

Er zijn verschillende mogelijke materialen. U kiest zelf welk materiaal voor u de beste optie is. Veel mensen vinden hout mooi, vanwege de warme en natuurlijke uitstraling. Metaal daarentegen is enorm stevig en goed om de veiligheid te verbeteren!

Hieronder leest u meer over de verschillende materialen. Weet u niet zeker welk materiaal de beste keuze is, vraag dan een persoonlijk advies aan een specialist door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen via het offerteformulier.

Houten hekwerk

Een houten hekwerk is al jarenlang populair. Houten hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u ze ook als tuinafscheiding kunt gebruiken.

Een hardhouten hek is vooral populair. Dit houten hek is heel stevig en u hoeft dit niet te verven of te beitsen. Een andere keuze is een kastanje hekwerk. Een kastanje hekwerk heeft een heel natuurlijk uiterlijk en past goed bij natuurlijke tuinen.

Metalen hekwerken

Metaal is populair omdat het heel stevig is. Het metaal wordt in veel gevallen voorzien van een kunststof coating. Hierdoor vereist het maar weinig onderhoud en zijn metalen hekken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs.

Een voordeel van een metalen hek, is dat het ook verkrijgbaar is in sierlijke vormen. Hierdoor zijn veel sierhekwerken ook van metaal.

tuinhek Raamsdonksveer

Tuinhekken Raamsdonksveer

Wilt u graag een laag tuinhek in uw voor- of achtertuin? Er is dan de keuze uit verschillende soorten tuinhekken in Raamsdonksveer. Met een tuinhek bakent u uw grond af. Hiermee voorkomt u dat buitenstaanders zomaar uw terrein oplopen.

Bovendien is een tuinhek zeker een stijlvolle toevoeging aan uw huis! Denk bijvoorbeeld aan een prachtig jaren ’30 huis met een wit, houten tuinhek.

Hieronder leest u meer over de verschillende tuinhekken en de voordelen hiervan! Op zoek naar een tuinhek voor uw tuin? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Wat voor soort tuinhek?

Een tuinhek is niet alleen praktisch, maar ook heel mooi. Het is dus belangrijk dat u kiest voor een tuinhek dat voldoet aan uw wensen én past bij de stijl van uw huis.

Heeft u een moderne woning?

Dan is een metalen tuinhek een mooie aanvulling. Een hek met een tuinpoort van metaal heeft namelijk een moderne en robuuste uitstraling. Het is ook mogelijk om uw tuin af te bakenen met schanskorven gevuld met stenen of houtsnippers. Zo combineert u een moderne en natuurlijke stijl.

U heeft de keuze uit onder andere:

 • Een schutting
 • Metalen tuinhek
 • Houten hek
 • Schanskorven

Plaats een sierhekwerk in Raamsdonksveer tegen de laagste prijs!

Kies de vakman met de laagste prijs en bespaar tot wel 40%!

Start uw gratis offerteaanvraag

Vergunning voor hek in Raamsdonksveer nodig?

U wilt een hek in Raamsdonksveer plaatsen: heeft u een vergunning nodig?

Dit verschilt per gemeente. Dat komt omdat elke gemeente zijn eigen regels hanteert. Over het algemeen mag u een tuinhek in de achtertuin vaak zonder vergunning plaatsen, mits deze niet zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.

Wilt u een hek aan de voorkant van uw woning of bedrijf plaatsen? Dit mag vaak vergunningsvrij tot een hoogte van één meter. Gaat het om een hoger hekwerk, dan heeft u waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Op juridischloket.nl vindt u de meeste regels voor uw erfafscheiding. Op het omgevingsloket.nl vraagt u gemakkelijk een vergunning aan.

Waarom hekwerk plaatsen uitbesteden?

Wij raden u altijd aan om het hekwerk te laten plaatsen door een specialist.

Waarom?

Omdat u met de hulp van een vakman verzekerd bent van het beste resultaat. U weet zeker dat het hek stevig staat en u hoeft zelf geen materialen te kopen. Bovendien vereist de montage van een tuinpoort (zeker een elektrische tuinpoort) ook specifieke kennis over elektronica.

De grootste voordelen van een vakman inschakelen:

 • U bespaart uzelf waardevolle tijd én energie.
 • Het hekwerk is snel en correct geplaatst.
 • U weet zeker dat het hek stevig staat.
 • U hoeft zelf geen materialen en gereedschappen aan te schaffen.

Recent uitgevoerde opdrachten in uw omgeving

hekwerk plaatsen

Besparen op hekwerken in Raamsdonksveer? Gratis offertes vergelijken!

Tijd voor nieuwe hekwerken in Raamsdonksveer? Vind eenvoudig en snel een vakman bij u in de buurt!

Vergelijk de verschillende prijzen van specialisten in de regio en kies de vakman met het beste aanbod.Zo bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Geen zorgen: deze service is gratis en zonder verplichtingen, dus u zit nergens aan vast:


Gratis offertes vergelijken!

Veelgestelde vragen

Interesse in nieuwe hekwerken? Als er nog vragen zijn, lees dan verder. Hieronder vindt u de antwoorden op een paar veelgestelde vragen. Zit uw vraag hier niet tussen, vraag dan snel gratis offertes aan! Een expert in uw regio geeft u graag een persoonlijk advies.

Hoe hekwerk plaatsen?

De eerste stap is het plaatsen van de palen. Belangrijk is dat ze diep genoeg zijn zodat ze niet omwaaien en dat ze allemaal dezelfde hoogte hebben. De vakman plaatst dan het hek tegen de palen aan, en controleert regelmatig of alles waterpas is. Tot slot installeert hij eventuele elektronica voor de bediening van het hek.

Wat kosten hekwerken?

Houd rekening met prijzen die uiteen lopen van wel €2,50 per meter tot ongeveer€300,- per meter. De exacte prijs hangt af van het hek dat u kiest. In veel gevallen is gaashekwerk de goedkoopste optie met een gemiddelde prijs van €2,50 tot €25,- per meter. Voor een sierhek liggen de prijzen rond de €30,- tot €90,- per meter.

Wat kost een hekwerk plaatsen?

Het plaatsen van een hek kost gemiddeld €10,- tot €30,- per meter. Dit hangt wel sterk af van het hek dat u kiest. Bovendien lopen de montagekosten hoger op als u kiest voor een hek met een poort, en nog hoger als u de poort ook op afstand wilt bedienen! Voor de installatie van een spijlenhekwerk liggen de montagekosten rond de €87,50 per uur.

Verschillende soorten hekwerken?

Er zijn meerdere hekwerken, zodat er voor elk huis een geschikte keuze te vinden is. Gaashekwerken, sierhekwerken, dubbelstaafmat hekwerken en spijlenhekwerken zijn populair. Gaashekwerk is de goedkoopste optie, bij sierhekwerk is er zelfs mogelijkheid voor personaliseren. Zo past het perfect bij uw huis.

Wat kost gaashekwerk per meter?

Gaashekwerk kost ongeveer€2,50 tot €25,- per meter. U bent het goedkoopst uit als u gaashekwerk in een grote voorraad koopt: dan ligt de prijs per meter zo laag mogelijk. Een goede manier om te besparen is om samen met uw buren te investeren in een grote rol en de kosten te delen!

Wat kost een sierhekwerk?

De prijzen van een sierhekwerk beginnen rond de €30,- tot €90,- per meter en de montagekosten zijn gemiddeld €10,- tot €20,- extra per meter. De prijzen voor een sierpoort kunnen flink oplopen tot gemiddeld €700,-, afhankelijk van de gekozen bediening.