Bijlsma hekwerk Leeuwarden: voor alle soorten hekwerken!

Netwerk van bedrijven in sierhekwerk, gaashekwerk en spijlenhekwerk. Vrijblijvend meerdere offerte aanvragen.

Hekwerk Leeuwarden

Hekwerk Leeuwarden

Wie graag de tuin wil omheinen met een tuinpoort, of wil voorkomen dat de kinderen zomaar de straat oprennen, doet er goed aan te kijken bij het aanbod van een hekwerken specialist. Professionals op het gebied van hekwerk bieden een groot aantal soorten en maten tuinhekken en poorten aan, die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo bestaat er gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en de standaard afrastering. Voor welke variant hekwerk u het beste kunt kiezen is afhankelijk van vele factoren. Benieuwd naar de prijzen voor hekwerken in en om uw woning in Leeuwarden? Vul dan ons contactformulier in. Wij ondersteunen u met alle plezier bij vele hekwerk klussen.

Landelijk netwerk van experts

Wie ons contactformulier invult, komt gemakkelijk en snel in contact met meerdere hekwerken specialisten uit Leeuwarden. Dit komt doordat wij een landelijk netwerk van hekwerk professionals beheren, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Maakt u gebruik van de diensten van een hekwerk expert uit ons netwerk? Dan wordt u gegarandeerd snel en vakkundig geholpen. Al onze specialisten hebben uitstekende diploma’s. U zult altijd profiteren van de nieuwste technieken en materialen: uw tuinpoort, schuifpoort of gaashekwerk is bij ons dan ook in goede handen. Tot slot garanderen wij ook aantrekkelijke prijzen voor onze hekken en sierpoorten, doordat u de aanbieding van diverse professionals met elkaar kunt vergelijken.

Veilig voelen in huis en bedrijf

Wilt u zich veilig voelen in huis? Dan is het zaak om te zorgen voor het juiste hang- en sluitwerk. Dit geldt niet alleen voor de sloten op uw voor- en achterdeur, maar ook voor het afsluiten van balkondeuren en een eventuele tuinpoort of tuinhek. Maak het inbrekers moeilijk, en laat nooit uw tuinhek ’s nachts openstaan. Voor het beveiligen van een bedrijventerrein adviseren wij het gebruik van een stalen spijlenhekwerk. Een spijlenhekwerk is vrijwel niet kapot te maken, en een hekwerk expert uit Leeuwarden zorgt desgewenst voor een elektrische bediening van de schuifpoort in het spijlenhekwerk.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Soort hekwerk: (*)

Ondergrond: (*)

Intercom: (*)
Sierhekwerk

Sierhekwerk Leeuwarden
Sierhekwerk is de hekwerk soort die wij het meeste plaatsen bij particulieren in Leeuwarden. Sierhekwerk bestaat meestal uit kleine hekken voor om de tuin of het terras. Een tuinhek kan al bestaan uit een paar houten planken, maar wordt door ons tevens gemaakt van smeedijzeren krulwerk dat een heel andere uitstraling heeft. Bent u benieuwd naar de opties voor sierhekwerk? Wij bieden u met alle plezier enkele voorbeelden aan. Uw sierhekwerk voor een tuinpoort of ander hek is bij ons in goede handen.

Gaashekwerk

Gaashekwerk Leeuwarden
Gaashekwerk is één van de hekwerken die met name door de overheid wordt ingezet. Onder andere voor het afgrenzen van parken en bossen is gaashekwerk uitstekend geschikt. Gaashekwerk kan echter ook gebruikt worden voor het beveiligen van een bedrijventerrein. Het nadeel van gaashekwerk ten opzichte van stalen spijlenhekwerk is dat het gemakkelijk door te knippen is. De beveiliging is dan ook minder groot. Voor een gaashekwerk gelden echter lagere prijzen die de aanschaf aantrekkelijk maken. Een alternatief voor gaashekwerk is dubbelstaafmat hekwerk.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk Leeuwarden
Zoals gezegd is een spijlenhekwerk vaak in gebruik als basis voor beveiligende hekken. Een spijlenhekwerk kan echter ook als basis dienen voor een balkonhek. Dit is dan natuurlijk wel een hek met kleinere (stalen of houten) spijlen, die op kortere afstand van elkaar geplaatst zijn. Wilt u weten of een spijlenhekwerk beter bij u past dan sierhekwerk of een andere afrastering? Onze hekwerken professionals uit Leeuwarden informeren u met alle plezier over de voor- en nadelen van een spijlenhekwerk of andere variant.

Tuinhekken

Tuinhekken
Een tuinhek kan van diverse materialen worden gemaakt. Zo bestaan er vele tuinhekken van hout, maar ook staal en kunststof vormen mogelijke opties. De vorm van een tuinhek is afhankelijk van het doel dat u hiermee heeft. Is het hek ter bescherming van uw planten? Of wilt u met het tuinhek voorkomen dat uw kinderen zomaar de straat op rennen. Afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget kan een tuinhek zeer hoog zijn, of plaatsen wij het hek op enkelhoogte.

Poorten

Poorten
Naast hekken bied menig hekwerk professional uit Leeuwarden ook poorten aan. Poorten zijn noodzakelijk wanneer u door het hek ook naar binnen of buiten wilt. Zo hoeft voor een balkonhek bijvoorbeeld geen poort gekozen te worden, maar zijn in de meeste tuinhekken wel poorten geplaatst. De keuze voor een tuinpoort wordt met name bepaald door de mate van beveiliging die u wenst. Kijk daarom ook altijd naar de opties voor hang- en sluitwerk die bij de gewenste poorten mogelijk zijn.

Schuifpoort

Schuifpoort
Een schuifpoort is een goede optie voor het afsluiten van een bedrijventerrein. Deze poorten plaatsen wij dan ook vaak in stalen hekwerken. Hoewel een schuifpoort af te sluiten is met een standaard hangslot, is het tevens mogelijk om te kiezen voor een elektrische beveiliging. Uw medewerkers moeten hiervoor een speciaal pasje hebben, waarmee zij het terrein in Leeuwarden op kunnen. Wij bieden menig model schuifpoort aan, er past altijd één bij uw wensen.

Draaipoort

Elektrische draaipoort Leeuwarden
Wij noemden al dat u bij ons op de goede plek bent voor de aanschaf van poorten in vele soorten en maten. Eén van de varianten die zeer populair is bij onze klanten uit Leeuwarden, is de draaipoort. Een draaipoort is zowel geschikt voor tuinhekken als voor de afrastering van velden. Voor het afsluiten van hekken rondom een erf kan men beter kiezen voor een schuifpoort dan een draaipoort. De prijzen voor een draaipoort hangen af van een aantal factoren, zoals het basismateriaal. Houdt u van iets meer comfort? Automatiseer de draaipoort zodat deze elektrisch aangedreven opengaat.

Elektrische poort

elektrische poort Leeuwarden
Zowel sierpoorten als tuinhekken kunt u van een elektrische bediening voorzien. Een elektrische schuif- of draaipoort zal het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren en de beveiliging van uw woning of bedrijfspand optimaliseren. Een elektrische tuinpoort is zowel met behulp van een afstandsbediening als een enkele knop te bedienen. Wilt u uw poorten helemaal automatiseren? Overweeg dan om sensoren bij de draai- of schuifpoort te installeren. Zodra u hieraan voorbijrijdt met het juiste kaartje zal de draaipoort openzwaaien en rijdt u zo bij uw woning naar binnen.

Smeedijzer, staal of hout

houten hekwerk Leeuwarden
Zoals gezegd is het mogelijk om tuinhekken en andere hekken van vele materialen te maken. Eén van de meest populaire keuzes voor sierhekwerk is smeedijzer. Een smeedijzeren hek is ten eerste zeer stevig, en zal bovendien lange tijd meegaan. Alternatieven voor smeedijzeren sierpoorten zijn stalen of houten hekwerken. Houten hekken vormen met name een goede keuze voor de afrastering van weides. Een stalen hekwerk is meestal de goede oplossing voor bij bedrijfspanden in Leeuwarden. Over het algemeen hebben houten hekwerken de laagste prijzen.

Dubbelstaafmat hekwerk

dubbelstaafmat hek
Wij hebben u op deze pagina al geïnformeerd over de mogelijkheden voor gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en diverse soorten poorten. Een ander soort hekwerk dat wij aanbieden is het dubbelstaafmat hekwerk. Een dubbelstaafmat hek is een hek dat bestaat uit twee matten gemaakt van verticale en horizontale spijlen. Om het dubbelstaafmat te verstevigen zal men deze spijlen aan elkaar lassen en daarna de hele mat verzinken. Naast dubbelstaafmat hekwerk bestaat tevens de enkele variant. Deze is zeer goedkoop leverbaar en daarom bij velen populair.

Balkonhek

balkonhekwerk Leeuwarden
Wist u dat u bij ons hekwerken bedrijf in Leeuwarden niet alleen terecht kunt voor de aanschaf van tuinhekken en sierpoorten, maar ook voor menig balkonhek? Een balkonhek is een noodzakelijkheid voor de bescherming van uzelf en uw huisgenoten. Het plaatsen van een balkonhek is relatief lastig, omdat het op de juiste manier bevestigd moet worden. Wij raden daarom, ook voor de veiligheid, aan altijd een erkend hekwerken specialist uit de regio in te schakelen voor het produceren en bevestigen van het balkonhek.

Sierpoorten

In Leeuwarden verkopen wij niet alleen veel schuifpoorten, ook sierpoorten vinden gretig aftrek. Sierpoorten zijn poorten die niet in eerste instantie een beveiligende werking hebben, maar meer dienen ter decoratie. Onder andere in tuinhekken en schuttingen kunnen wij sierpoorten installeren. Desalniettemin is het ook bij deze poorten van belang dat u zorgt voor een goed slot. Laat een hekwerken expert u advies op maat bieden. De kosten voor een tuinpoort worden door diverse factoren bepaald, waaronder het materiaal en het soort hekwerk.
hekken Leeuwarden

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van sierhekwerk, gaashekwerk, of een andere afrastering worden door verscheidene factoren bepaald. Zo moet u onder andere rekening houden met de afmeting van de hekken, het hang- en sluitwerk dat u aanschaft, en de staat van de grond. De prijzen kunnen bijvoorbeeld aanzienlijk stijgen, wanneer wij de ondergrond nog volledig moeten voorbereiden. Wilt u weten wat de prijs wordt voor het plaatsen van hekwerk naar uw wensen? Vraag dan vrijblijvend een aantal offertes aan van hekwerken experts uit Leeuwarden bij ons aan. Wij garanderen dat u bij ons profiteert van hekken tegen aantrekkelijke prijzen.

Besparen door vergelijken!

Wilt u graag besparen op de kosten voor het plaatsen van hekken? Dan moet u meerdere offertes met elkaar vergelijken. Of het nu gaat om een tuinhek, de installatie van een draaipoort of het vervangen van een balkonhek, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor welke hekwerken professional uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp, tegen aantrekkelijke tarieven! Vraag via het contactformulier een offerte aan, of stel uw vragen en wij helpen u spoedig verder. Wij zullen het sierhekwerk in korte tijd monteren of het elektrische dubbelstaafsmat tuinhek in goede staat herstellen.

Wij leveren nagenoeg alle merken